Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nordstrand
Stilfull bolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

96,4 m²

Bruksareal (BRA)

158,3 m²

Største lengde

13,3 m

Største bredde

7,0 m

Mesterhus Nordstrand er en unik boligmodell som skaper wow-faktor med en fantastisk takhøyde på opptil fire meter. Dette gir en åpen og luftig atmosfære som virkelig imponerer. Huset har også flere flotte uteplasser som er perfekt for hyggelige sommerdager eller avslapping etter jobb. Nordstrand har mange spennende kvaliteter og vil garantert skille seg ut fra andre hus.

Mesterhus Nordstrand er en moderne og populær husmodell som passer perfekt for deg som ønsker en ny bolig med stil. Vi har oppdatert og forbedret en tidligere husmodell for å møte dagens krav og behov. Huset er ideelt for de som ønsker et moderne utseende, men som likevel passer inn i de fleste nabolag takket være det tradisjonelle saltaket. Vi tilpasser alle husene våre etter dine ønsker og behov, og de fleste av dem kan tilpasses forskjellige tomtetyper. Vi har nå også tilpasset Nordstrand-huset for flat tomt.

Stor overbygget terrasse
Når du går inn i huset, møtes du av en romslig entré med en rett trapp opp til andre etasje. Stuen er lys og åpen helt igjennom til TV-stuen og ut til den store, overbygde terrassen foran huset. Terrassen gir deg skygge når du trenger det og skjermer deg mot regn, og hvis du vil ha mer sol, kan du bruke balkongen i andre etasje. I første etasje finner du også tre soverom og et bad med vaskerom.

Fantastisk takhøyde i stuen
I andre etasje er det et stort rom med skrå himling, hvor du finner spisestuen, kjøkkenet og stuen. Rommet har en fantastisk takhøyde på opptil fire meter på det høyeste, og peisen er plassert midt i rommet for å gi deg glede fra både spisestuen og stuen. Kjøkkenet har en fin L-form med god plass, og fra spisestuen kan du gå ut på balkongen, som er lunt på varme dager takket være veggene på to kanter. I denne etasjen er det også et stort soverom med walk-in-closet, et bad og en bod.

Hvis du leter etter en moderne husmodell med stil og funksjonalitet, vil Mesterhus Nordstrand være et godt valg for deg. Kontakt oss i dag for å diskutere mulighetene for å tilpasse denne husmodellen til dine ønsker og behov.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?