Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Kine
Tidløst og klassisk hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

107,0 m²

Bruksareal (BRA)

150,0 m²

Største lengde

11,8 m

Største bredde

8,8 m

Mesterhus Kine er et populært og tidløst hus preget av symmetri og fine, klassiske detaljer, med alle hovedfunksjoner på ett plan. Dette er et koselig hjem som har vunnet mange hjerter.

Med sine 150 kvadratmeter har huset en svært praktisk planløsning, med fire soverom, to bad og en romslig hall. Det er rikelig med plass til en stor familie. Gjennom årene har huset blitt forbedret basert på verdifulle råd og tilbakemeldinger fra våre kunder.

Kine har to valgmuligheter; Livsløp- eller allromsløsning

Livsløpsordningen inneholder både et kombinert bad- og vaskerom, soverom, stue og et stort kjøkken med plass til et langbord, alt på ett plan. Dette betyr at du kan bo her hele livet uten å være avhengig av å bruke andre etasje.

Velger du Mesterhus Kine med allromsløsning, får du god plass til en egen frokostkrok og et langbord for familie og venner. Du kan også legge til en peis, for de som drømmer om det.

Andre etasje er smart utnyttet med tre soverom, en loftsstue, et bad og en bod som kan innredes som en walk-in-garderobe. Alle soverommene har god skapplass, og ett av rommene har tilgang til en flott balkong. Badet har plass til både badekar og dusj. De sjarmerende skråveggene bidrar til å skape en lun atmosfære ovenpå.

Mesterhus Kine er tilpasset en flat tomt.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?