Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Byåsen
Moderne hus med saltak

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

161,8 m²

Bruksareal (BRA)

260,0 m²

Største lengde

14,0 m

Største bredde

13,7 m

Byåsen er et moderne hus hvor fellessonen har en åpen stue- og kjøkkenløsning men en ekstraordinær romfølelse. Det er åpent opp til andre etasje med dobbel høyde under tak slik at den brede gangen i andre etasje fungerer som et galleri.

Boligen er delt opp i soner hvorav en funksjonell bred gang går gjennom husets begge etasjer.

Praktisk stort vaskerom
I inngangsplanet finner du en privat sone med soverom og bad. I tillegg ligger et stort og praktisk vaskerom rett ved inngangsdøra. Vaskerommet fungerer som bi-inngang til boligen. Perfekt å kunne gå rett inn her når barna kommer hjem med vått og skittent tøy.

Ekstraordinær høyde under taket
Fellessonen er en åpen stue- og kjøkkenløsning med dobbelhøyde under tak. Her får du en ekstraordinær romfølelse som er helt unik. I andre etasje fungerer den brede gangen som et galleri som er åpent og lyst med mange bruksmuligheter, samt en inntrukken loftstue. Fra galleriet kan man se ned på kjøkken- og stuedelen. Andre etasje rommer også to soverom og et bad.

Moderne uttrykk på fasaden
Mønet på saltaket er forskjøvet i forhold til midten av taket. Dette gir boligen et moderne og originalt utrykk, og gir også rom for en større takhøyde i andre etasje.

Byåsen er tegnet av Brandt & Thyregod og Trine Tellefsen.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?