Hopp til hovedinnhold

Nysted AS

Brattmelveien 16, 9050, STORSTEINNES

Om oss

Våre bolig og hytteprosjekter
Nysted Bygg har flere spennende boligprosjekter for salg og under utvikling i flere kommuner rundt om i Troms. Blant annet Balsfjord, Tromsø, Storfjord, Skibotn, Målselv og Sørreisa. Våre boliger blir bygget i samarbeid med solide aktører i bransjen og holder krav og høy kvalitet. For din trygghet er vi med gjennom hele byggeprosessen – fra planlegging til du står med nøkkel i hånden.

Vi utvikler boligprosjekter og leverer nøkkelferdige boliger til fast pris. Hos oss kan du finne eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, leiligheter og hytter for salg. I våre boligprosjekter er det mulighet for tilvalg og justeringer – alt for at du skal få nettopp din drømmebolig.

Bygge nytt hus
Vår solide erfaring med alt fra enebolig til større prosjekter gjør at vi er i stand til å løse de fleste utfordringer. Hos oss skal du som kunde forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris.

Nysted Bygg leverer hus fra Norges største boligbygger, som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi tegner og bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov.

En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av bolig og selve byggeprosessen. Vi i Nysted Bygg tar hånd om deg og bolig drømmen din fra start til slutt. Slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker. Vi hjelper deg gjerne med gunstig husbank finansiering med norges rimeligste boligrente om du måtte ønske det.

Nysted Bygg har bygget boligdrømmer i over 60 år!
Nysted AS ble etablert i 1961 av Jens Nysted og har siden den gang vokst seg til å bli en allsidig totalentreprenør som utfører byggeoppdrag rundt i store deler av Troms fylke.

Vår solide erfaring gjør at bedriften fremstår i dag som en allsidig totalentreprenør som bygger alt fra eneboliger, leiligheter, hytter og renovering, til næringsbygg, skoler, barnehager og andre bygg til private og det offentlige.

Vi har gjennom alle år satset på opplæring og videreutdanning av våre ansatte.

Vi har derfor en stabil og yrkesstolt arbeidskraft på ca 70 ansatte som setter sin ære i å levere et godt håndverk. Gjennom lærlingeordningen til BYGGOPP opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk Hålogaland er det ført frem et titalls lærlinger til svennebrev i tømrerfaget. Bedriften har også utdannet flere byggmestre og fagskoleingeniører. Bedriftens ansatte er dens viktigste ressurs og det er flere medarbeidere som startet som lærlinger som i dag er anleggsledere og prosjektledere.

Vi bygger

  • Rekkehus
  • Grunnarbeid
  • Leilighet
  • Hytte
  • Garasje
  • Hus
  • Tomannsbolig
  • Rehabilitering
  • Næringsbygg

Våre ansatte

Jan Nysted
Daglig leder
Johan Birger Sandør
Økonomileder
Sigbjørn Fenes
Anleggsleder
Kjell Oddvar Skogli
Selger
Even Heggem Bjørklund
Teknisk tegner
Kim-Håvard Lydersen
Anleggsleder
Jørgen Nysted
Tegning/HMS

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?