Hopp til hovedinnhold

Mesterhus Bergen AS - Kleppestø

Velkommen til Mesterhus Bergen, din leverandør av nye hus og hytter i Bergens-området. Med grunnlag i solid håndverk og lang erfaring fra solide byggmestere, tilbyr vi et variert utvalg av boliger, alle tilpasset dine spesifikke behov. Uansett om du søker etter et nytt hus eller en hytte, står Mesterhus Bergen klar til å hjelpe deg med å realisere drømmen din. Mesterhus Bergen, din partner for nye hus og hytter i Bergen.

Det blir som avtalt!

Mesterhus Bergen er medlem av Norges største boligkjede- Mesterhus. Å skape din boligdrøm sammen med oss er det trygge og gode valget når du skal bygge ny bolig.

Uansett om du har en klar idé om hvordan drømmeboligen din skal se ut, eller om du trenger hjelp helt fra start, kan vi i Mesterhus Bergen hjelpe deg. Vi tilbyr en rekke tjenester, fra planlegging og søknadsprosesser til bygging og innflytting av din nye bolig. Som kunde hos Mesterhus Bergen kan du stole på en helhetlig og bekymringsfri opplevelse.

Mesterhus Bergen

Vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Mesterhus Bergen ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand- vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.

4 x Mester

Mesterhus Bergen er et samarbeid mellom 4 Mesterhus bedrifter i Bergens regionen. Gjennom Mesterhus Bergen As samarbeider 4 dyktige byggmesterbedrifter om å tilby utvikling av våre kunders boligdrømmer med en helproff felles salgsavdeling.

Våre Byggmestere har markedsområder som strekker seg fra Bergen Sør til Bergen Nord, fra Øygarden til Askøy og fra Alver til Osterøy.

Med lang erfaring og dyp fagkunnskap vil Mesterhus Bergen tilby våre kunder den ypperste kvalitet i alle ledd. Vi har faste samarbeidspartnere innen alle fagområder og kan tilby en sømløs prosess fra grunnarbeid til nøkkelferdig bolig.

Våre Byggmestere

Nilsen og Andersen

Byggefirma Nilsen & Andersen As holder til i Sandviken i Bergen. De har over 30 års erfaring innen et bredt spekter av tjenester innen bygg og anlegg. Nilsen og Andersen er erfarne på større leilighetsbygg men bygger også eneboliger og småhus for sine kunder.

Bedriften er en av de største i kjeden og har vært medlem av Mesterhus i en årrekke.

Sandøy Byggservice

Sandøy Byggservice As holder til på Askøy utenfor Bergen. Bedriften er en av de fremste i kjeden innen rehabilitering og ombygging av boliger men har også bred erfaring innen oppføring av nye boliger.

Bedriften er anerkjent i sitt lokalområde for sin kvalitet og pålitelighet.

Mårstig Bygg

Mårstig Bygg As holder til på Hylkje i Bergen Nord. Bedriften er en svært allsidig mesterbedrift som driver med alt fra rehabilitering, hyttebygging, serviceoppdrag og til oppføring av nye boliger.

Bedriften er en kvalitetsbevisst og serviceinnstilt bedrift med hovedfokus på at kundene alltid skal være fornøyde.

Byggmester Solberg

Byggmester Solberg er en tradisjonsrik bedrift fra Osterøy kommune. Bedriften ble stiftet helt tilbake i 1999 og er anerkjent i sitt lokalmiljø for sin brede kompetanse og lange erfaring.

Bedriften driver med alt innen byggebransjen, både store og små oppdrag.Sertifiseringer

KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?