Hopp til hovedinnhold

Mesterbygg Fauske AS - FAUSKE

Mesterbygg Fauske er en anerkjent bygge- og entreprenørvirksomhet som har et solid rykte i Fauske-regionen. Selskapet har et langvarig engasjement for å levere høykvalitets byggetjenester til både private og bedriftskunder.

Om oss

Vi har en dyktig stab av erfarne fagfolk som er dedikert til å realisere kundens byggeprosjekter. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert nybygg, rehabilitering, ombygging og vedlikehold. Mesterbygg Fauske er kjent for å levere prosjekter til avtalt tid og innenfor budsjett, og de setter alltid kundetilfredshet i fokus.

Kvalitet og bærekraft i hver konstruksjon

Med et sterkt fokus på kvalitet og bærekraft, tar vi også hensyn til miljøhensyn i sine byggeprosjekter. Vi bruker moderne teknologi og materialer som reduserer miljøpåvirkningen og energiforbruket i bygningene de konstruerer.

En stolthet i lokalsamfunnet

Vi har et godt omdømme i lokalsamfunnet og har bygget mange imponerende boliger, næringsbygg og offentlige fasiliteter i området. Vår dedikasjon til kvalitet og pålitelighet gjør at vi er en pålitelig partner for alle typer byggeprosjekter i Fauske-området.

Medlem av Mesterhus

Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer, samtidig som medlemskapet gir et pålitelig kvalitetsstempel. Grunntanken for Mesterhuskjeden er at lokale byggmestere skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?