Mesterbygg Fauske AS

Mesterbygg Fauske AS

Mesterbygg Fauske er en anerkjent bygge- og entreprenørvirksomhet som har et solid rykte i Fauske-regionen. Selskapet har et langvarig engasjement for å levere høykvalitets byggetjenester til både private og bedriftskunder.

Mesterbygg Fauske har en dyktig stab av erfarne fagfolk som er dedikert til å realisere kundens byggeprosjekter. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert nybygg, rehabilitering, ombygging og vedlikehold. Selskapet er kjent for å levere prosjekter til avtalt tid og innenfor budsjett, og de setter alltid kundetilfredshet i fokus.

Med et sterkt fokus på kvalitet og bærekraft, tar Mesterbygg Fauske også hensyn til miljøhensyn i sine byggeprosjekter. De bruker moderne teknologi og materialer som reduserer miljøpåvirkningen og energiforbruket i bygningene de konstruerer.

Mesterbygg Fauske har et godt omdømme i lokalsamfunnet og har bygget mange imponerende boliger, næringsbygg og offentlige fasiliteter i området. Deres dedikasjon til kvalitet og pålitelighet gjør dem til en pålitelig partner for alle typer byggeprosjekter i Fauske-området.

 

Medlem av Mesterhuskjeden

Mesterbygg Fauske er medlem av Mesterhuskjeden, som er Norges ledende boligbygger.

Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer, samtidig som medlemskapet gir et pålitelig kvalitetsstempel. Grunntanken for Mesterhuskjeden er at lokale byggmestere skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

Våre ansatte

Bård Ørnes

Bård Ørnes

Daglig leder
Mesterbygg Fauske AS
Steve Lyjak-Mørsvik

Steve Lyjak-Mørsvik

Ingeniør
Mesterbygg Fauske AS

Kontakt oss

image placeholder