Hopp til hovedinnhold

Garvik Prosjekt AS - KOPERVIK

Om oss

Garvik har bygget moderne hus i over 40 år på Karmøy og Haugesund.
Vår solide erfaring som byggefirma, med alt fra enebolig hus til store, krevende prosjekter gjør at vi er i stand til å løse de fleste utfordringer. Hos oss skal du som kunde forvente en problemfri prosess, godt håndverk og overlevering til avtalt tid og pris.

Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av hus og selve byggeprosessen. Vi i Garvik tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt.

Arkitekt tegnede Funkishus / Moderne hus
Å bygge hus er et stort prosjekt. Det krever tid, nøyaktighet og riktig kompetanse. Har du klart for deg hvordan din drømmebolig skal se ut? Vi tegner og bygger akkurat det huset du vil ha. Enten det er Funkishus i Haugesund eller et Moderne hus på Karmøy. En av fordelene med å bygge noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, med tanke på funksjonalitet og utseende.

Vi tegner helt gratis og hjelper deg gjennom hele byggeprosessen.
– Se alle våre Garvikhus

Våre boligprosjekter
Som et av Haugalandets ledende byggefirma- og entreprenørselskaper har vi alltid flere spennende boligprosjekter til salgs. I Garvik Gruppen tegner vi og bygger moderne og nøkkelferdige hus, eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Og ofte med Norges rimligste boligrente fra Husbanken.

Er du på jakt etter en nøkkelferdig bolig med moderne design eller i funkis stil som du kan flytte rett inn i?
– Se alle våre boligprosjekter her

Våre Mesterhus
Oppføring av Mesterhus er et av våre satsingsområder, og vi er glade for å være en del av deres Vinnerteam.
Garvik sitt mål er å være profesjonelle gjennom hele byggeprosessen. Det vil si at du som kunde skal kunne forvente en problemfri prosess, godt håndverk, overlevering til avtalt tid og pris, og det viktigste av alt: En boligdrøm av høy kvalitet.

– Se alle kataloghusene fra Mesterhus

Virkelige boligdrømmer
Teamet i Garvik Gruppen jobber hver dag for at kjente og kjære Haugalendinger skal få oppfylt sin boligdrøm. Vi setter derfor ekstra stor pris på våre kunder og deres tilbakemeldinger!
Her kan du lese boligreportasjer fra noen av våre fornøyde kunder og se de flotte resultatene.

– Se flere boligreportasjer fra oss

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?