Hopp til hovedinnhold

Frank Kristiansen AS - DRØBAK

Om oss

Frank Kristiansen AS har lang erfaring som boligentreprenør. Bedriften ble etablert i 1974 og er medlem av Mesterhus. Vi holder til på et 100 år gammelt gårdstun i Drøbak, og jobber hovedsaklig i Frogn, Ås og Nesodden.

Om oss

Frank Kristiansen AS er Mesterhus sin representant i Drøbak. Vi bygger husdrømmen for folk. Bedriften har lang erfaring og solid rotfeste i lokalmiljøet.
Med vår plassering i et området med mye antikvarisk bebyggelse så har vi tilegnet oss spisskompetanse på historiske bygninger og «riktig» restaurering.
Vi kan bygge alt fra større boligfelt til små tilbygg.

Våre fagområder

Vårt fagområde omfatter boligfelt, eneboliger, rekkehus, barnehager, restaurering samt rehabilitering av både borettslag og enkeltbygg. Gjennom flere år har vi opparbeidet gode kunderelasjoner, og vår referanseliste består i dag av flere hundre boliger.

Våre fagfolk

Bedriften har egne fagfolk som ligger på over 30 stykker til enhver tid. Vi har trygg økonomi og er godt organisert. Dermed har vi de ressursene som kreves for å utføre alt fra mindre til mer omfattende oppdrag. Dette bidrar også til at oppdrag blir levert i henhold til avtalt kvalitet, pris og tid.

Vi sponser lokalsamfunnet

Bedriften jobber aktivt for å være en støttespiller for lokalsamfunnet. Vi er medlem av Fair Play Bygg, Byggmesterforbundet, NHO, lokalt Næringsråd, og vi støtter selvfølgelig lokale idrettslag og andre foreninger.

Vi satser på lærlinger

Vi er godkjent lærebedrift, og har til enver tid en rekke lærlinger.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?