Bygg1 Lyngdal AS

Våre 11 tømrere og lærlinger har reist over 200 hytter, hus og leiligheter i Lister- og Lindesnesregionen. Men firmaet vårt handler ikke om statistikk.

Vi i Bygg 1 Lyngdal står tidlig opp om morgenen for å levere for deg – uavhengig om du skal bytte det slitte vinduet ditt, få ny terrasse til grillsesongen eller reise drømmehuset ditt.

Først og fremst er Bygg 1 Lyngdal håndverkere om drives av skaperglede, fagfolk med arbeidsnever som fascineres av å se hus reise seg fra grunnmuren, og prosjektledere som elsker følelsen av innfridde forventninger til kundene våre.

DRIVKRAFTEN TIL BYGGMESTER THOMAS ROM

For når du velger oss, vil vi at du skal ha forventninger. Derfor får du med deg tre løfter:

  1. Lurer du på noe, skal du få raskt svar
  2. Produktene du vil ha, de får du
  3. Når du ønsker å komme i gang, er vi klare

… og når siste spiker er hamret inn, er målet vårt at du skal være 100 % fornøyd.

– Den største tillitserklæringen er når kunden anbefaler oss videre til onkler, tanter og venner. Det er virkelig moro når vi noen år senere bygger huset til ungene. Jungeltelegrafen har vært vår beste markedsføring, og det tror jeg er grunnen til at vi har fått bygge så mye her i området som vi har gjort, sier han.

Rom startet som lærling i 1998, og ni år senere tok han mesterbrevet. Før den tid hadde han begynt å snekre på drømmen: Å starte sitt eget firma, som har utviklet seg til det som i dag er Bygg 1 Lyngdal.

VI LEVERER BYGGEPROSJEKTER FRA A TIL Å – OG ALT I MELLOM

Sammen med lokale samarbeidspartnere som lever av tegning, byggprosjektering og grunnarbeid, og leverandører av materialer, betong, elektrisk anlegg og sanitæranlegg, leverer vi byggeprosjekter fra A til Å – og alt i mellom dersom du ønsker det.

NÅR DU VELGER OSS, VELGER DU HÅNDVERKERE SOM LAR SEG FASCINERE AV DET Å SKAPE NOE SAMMEN – FOR DEG.

,

Våre ansatte

Morgan Håland

Morgan Håland

Bygg1 Lyngdal AS
Oddbjørn Aas

Oddbjørn Aas

Kontor/administrasjon/betong
Bygg1 Lyngdal AS
Thomas Rom

Thomas Rom

Daglig leder
Bygg1 Lyngdal AS
Rune Halvorsen

Rune Halvorsen

Bygg1 Lyngdal AS

Kontakt oss

image placeholder