Hopp til hovedinnhold

Mesterhus Kristiansand AS - KRISTIANSAND

Velkommen til Mesterhus Kristiansand, din lokale leverandør av nye hus og hytter i Kristiansand-området. Med grunnlag i solid håndverk og lang erfaring fra Byggpartnere AS og Bygg1 Lyngdal AS, tilbyr vi et variert utvalg av boliger, alle tilpasset dine spesifikke behov. Uansett om du søker etter et nytt hus eller en hytte, står Mesterhus Kristiansand klar til å hjelpe deg med å realisere drømmen din.

Om oss

Mesterhus Kristiansand tilbyr

Uansett om du har en klar idé om hvordan drømmeboligen din skal se ut, eller om du trenger hjelp helt fra start, kan vi i Mesterhus Kristiansand hjelpe deg. Vi tilbyr en rekke tjenester, fra planlegging og søknadsprosesser til bygging og innflytting. Som kunde hos Mesterhus Kristiansand kan du stole på en helhetlig og bekymringsfri opplevelse.

Vi tilbyr:

  • Tomtebefaring
  • Et bredt utvalg av hus og hytter
  • Skreddersydd tilpasning
  • Hjelp med planlegging og søknadsprosesser
  • Erfarne arkitekter og håndverkere
  • Samarbeid med pålitelige, lokale leverandører
  • Fokus på kvalitet, bærekraft og fornøyde kunder
  • Trygghet og pålitelighet

LANSERINGSTILBUD! Vi feirer åpningen av nytt Kristiansand-kontor, og gir våre fem første huskontrakter 200 000 kr til tilvalg på kjøkken, bad eller garderobe. Bestill huskatalog eller ta kontakt med Mesterhus Kristiansand for mer informasjon.

Går du med en drøm om et nytt hus eller en ny hytte?

Ta kontakt med oss i Mesterhus Kristiansand for en prat. Enten du har forelsket deg i en av modellene fra katalogen eller ønsker en arkitekttegnet bolig eller hytte så kan vi hjelpe deg.

Planer om rehabilitering eller utvidelse av boligen din?

Våre dyktige byggmestre i Mesterhus Kristiansand kan hjelpe deg med rehabilitering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs.

Det kan være en omfattende prosess og potensielt stor investering å gjøre endringer på bolig. Derfor kan det være kjekt å vite at vi kan hjelpe deg med alt fra søknader til ferdigstillelse.

Her finner du oss

Mesterhus Kristiansand holder til i 2. etg i lokalene til XL Bygg på Sørlandsparken.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?