1 / 1

Stryn - stilfullt på et plan

Stryn er et romslig og stilfullt hus med unikt og moderne design. Funksjonell og god romdeling med ulike fløyer, og alt på ett plan.

Inngangspartiet er elegant overbygd, og her finner du også en utendørs sportsbod med praktisk tilgang til vaskerommet. Dette huset er en drøm for de som lengter etter rikelig med plass og et praktisk planløsning, alt på samme plan.

Huset har to fløyer som er harmonisk sammenflettet i midten av boligen. Her finner du et vindfang, en bod, et gjestebad og spisestue som du kommer inn til fra vindfanget. Sammen skaper fløyene et koselig og skjermet uterom midt i huset.

Soveromsfløyen består av tre soverom, et romslig bad og vaskerom. Det største soverommet har tilgang til en flott uteplass.

Stuefløyen er åpen mot spisestuen, og herfra kommer du inn til en stor stue med en moderne åpen kjøkkenløsning. Dette området har en skrå himling med høyt under taket, som gir en luftig atmosfære. Spisestuen har en praktisk skyvedør som fører ut til uteplassen, perfekt for utendørs servering og avslapning.

Plan- og fasadetegninger:

Stryn plantegning 1. etg
1

Stryn plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder