1 / 2

Kvadraturen - minimalistisk eleganse

Opplev minimalistisk eleganse og moderne stil med Kvadraturen. En enebolig med en unik blanding av stående og liggende panel på fasaden, noe som gir boligen et moderne og eksklusivt uttrykk.

Huset har fire soverom og en praktisk og åpen romløsning. Balkongen i øverste etasje og den store terrassen i første etasje gir deg mulighet til å nyte frisk luft og utsikten. Store vindusflater på sidene slipper inn mye lys og gir en følelse av romslighet.

Hovedinngangen har et praktisk overbygg og lett tilgang til en utvendig bod. Du kommer inn i en stor hall som leder til en lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Fra hallen finner du også et stort hovedsoverom med walk-in closet, samt et av husets to bad.

Andre etasje har full takhøyde, tre gode soverom, et bad, et romslig separat vaskerom og en loftstue med utgang til balkong.

Kvadraturen er drømmehuset for deg som ønsker et moderne og minimalistisk uttrykk, men er opptatt av praktiske romløsninger.

Plan- og fasadetegninger:

Kvadraturen plantegning 1. etg
1

Kvadraturen plantegning 1. etg

Kvadraturen plantegning 2. etg
2

Kvadraturen plantegning 2. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder