Hopp til hovedinnhold
Glassrekkverk fra Plastmo

5 grunner til å velge glassrekkverk

Rekkverket på terrassen, verandaen eller balkongen har mye å si for hvordan huset ditt ser ut. Og ikke minst hvor mye du ser ut når du sitter inne i huset ditt! Plastmo leverer glassrekkverk med og uten stolper, samt håndløperfrie glassrekkverk. Her er de viktigste grunnene til å gå for glass:

1. Mer lys og mye bedre utsikt

Glassrekkverk fra Plastmo

Glassrekkverk fra Plastmo

Bare se på bildet over, så skjønner du hva vi mener. Har du flott utsikt fra huset eller leiligheten din, gjør glassrekkverket at den kommer til sin rett. Og er ikke utsikten spektakulær, får du uansett mer romfølelse og åpenhet. Dette er det stadig flere som får opp øynene for:

– Vi merker bestemt mer etterspørsel etter glassrekkverk. Jeg tror det er fordi folk vil nyte utsikten – og ha minimalt med vedlikehold, sier Eirik Johansen, salgssjef hos Plastmo.

Og det bringer oss rett over på neste punkt:

2. Glassrekkverk er lett å vedlikeholde

– Glassrekkverket er prisgunstig også på sikt, siden det eneste vedlikeholdet det krever er såpe og vann, påpeker Johansen.

Han anbefaler å gi det en skikkelig vask en eller to ganger i året, da med vanlig vindusvask. Når du først er i gang med vindusvasken i huset ellers, er det jo greit å sveipe over rekkverket i samme slengen.

Glassrekkverk fra Plastmo

3. Det er enkelt å montere

Det fins selvsagt mange typer glassrekkverk, og noen typer kan det være mer komplisert å montere. Rekkverk fra Plastmo er imidlertid ikke så vanskelig å få på plass.

– Vårt rekkverk er satt sammen av få deler, som gir en særdeles enkel montering, lover Eirik Johansen.

Velger du å montere selv, er det viktig å passe på at glasset ikke får støt mot kantene. Er du usikker på monteringen, bør en håndverker gjøre jobben.

Stolpefritt glassrekkverk fra Plastmo

Stolpefritt rekkverk fra Plastmo

4. Glassrekkverk varer lenge

Om du bor utsatt for vær og vind og lurer på om glasset tåler en trøkk, så er svaret ja!

Sintef logo

– Plastmo rekkverk har vært igjennom omfattende tester hos SINTEF Byggforsk, og er den eneste leverandøren i Norge som har en systemgodkjenning på sitt rekkverk. Det betyr at det tåler alt av vær og vind, sier Johansen, og fortsetter:

– Glasset er 8,76 mm herdet laminert. Det vil si to 4 mm glass som er limt sammen av 0,76 mm folie. Da er glasset herdet før det lamineres.

Og skulle det likevel skje noe slik at det blir brudd på glasset, vil det splintre i mange små stykker som blir hengende igjen i folien mellom glasslagene. Det er altså ingen risiko for glassbiter på avveie.

5. Moderne og tidløst design

Glassrekkverk gjør egentlig ikke så mye ut av seg, poenget er jo nettopp at omgivelsene skal være synlige, det er ikke rekkverket som skal ta oppmerksomheten. Designet er enkelt og diskret – nettopp for at du skal kunne ha det i mange år uten at det føles utdatert.

Plastmo leverer også spile- og panelrekkverk i aluminium. Vi benytter de samme stolpene som i våre glassrekkverk, og våre spile- og panel rekkverk kan brukes til sikker avgrensing på tomten din eller som skjerming mot vær, vind eller støy på terrasser, balkonger eller uteplasser. Vi leveres også stolpefrie rekkverk og rekkverk uten håndløper. Plastmo Glassrekkverk produseres i Norge.

Panel rekkverk fra PlastmoSpilerekkverk fra Plastmo

Relaterte artikler

Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Slik får du drømmehagen

Slik får du drømmehagen

En fin hage er drømmen for mange huseiere. Men ingen grunn til panikk selv om du ikke er født med grønne fingre. God planlegging er nesten vel så viktig.

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.