Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne rekkehus med 4 soverom | Nytt og spennende boligfelt sentralt på Ågotnes

5363 Ågotnes
Pris fra
4 490 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

128 - 134 m2
Marianne
v/ Torsbygg
Prosjektet bygges av

Kårtveithøyden Boligfelt

Rekkehusene i Kårtveithøyden Boligfelt vil holde gjennomgående høy standard, både når det kommer til materialvalg og tekniske installasjoner. Boligene har store vindusflater som sørger for mye lys og en god romfølelse. Planløsningen er gjennomtenkt for best mulig funksjonalitet og utnyttelse av plassen.

Boligen har fire soverom, to bad og god oppbevaringsplass i to boder.
Kjøkken med moderne utførelse og integrerte hvitevarer medfølger.
Baderommene vil få et eksklusivt uttrykk med beige eller grå fliser - her er det flere fargevalg. Moderne baderoms møblement med skuffer, heldekkende vask og speil med lys. Spotter i taket sørger for god belysning her.
Ellers i boligen leveres det lyst laminatgulv, og vegger malt i ønsket farge. Vedovn i stuen følger også med, og sørger for at oppvarmingskostnadene holdes lave.
En bolig med lettstelte overflater og solrike uteområder, her ligger alt til rette for at hele familien vil trives!


Kårtveithøyden Boligfelt vil ligge i et attraktivt område i forlengelse av Valderhaug boligfelt på Ågotnes. Det ligger solrikt til hvor de fleste boenhetene får sørvestvendt beliggenhet. Her vil man bo i fine omgivelser med flott natur og turstier like ved. Området vil bli pent opparbeidet med plener, beplantning og lekeområder.

Kårtveithøyden Boligfelt er et samarbeid mellom HBE Eiendom AS og Torsbygg AS. HBE Eiendom AS driver med eiendomsutvikling, utbygging og salg av tomter og boliger. De har som mål å være blant de ledende innen kvalitet, miljø og funksjonalitet.


Estimert oppstart og overtakelse er foreløpig, og med utgangspunkt i oppnådd ønsket antall solgte enheter.
Alle bilder/ tegninger er ment som illustrasjoner og kan avvike fra leveransen.

Andre prosjekter fra Torsbygg AS