Torsbygg AS

Torsbygg bygger hus og hytter i hele Øygarden, Askøy og Bergen Vest.
Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Du finner oss på Ågotnes i Øygarden kommune.

Vi er en del av TB Gruppen, en totalleverandør innen eiendomsutvikling og byggeprosjekter, som består av Torsbygg AS, Sjøvold Elektro AS og Byggtorget Ågotnes.


Våre tjenester

Nybygg: Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus?
Bærer du på en boligdrøm, ønsker vi gjerne å hjelpe deg med å realisere den.
Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Prosjekter
Torsbygg jobber med flere spennende prosjekter, som fritidsboliger på idylliske Døscherholmen sør på Sotra og flotte Furukammen Boligfelt på Askøy. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Rehabilitering og oppussing
Vi utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Tilbygg / Påbygg
Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.


Om oss

Din lokale byggmester! Torsbygg
er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i 1990 og har hele tiden hatt nybygg, tilbygg og rehabilitering som vårt arbeidsområde. Firmaet ble startet av Tor Gudbrand Støen og er i dag en bedrift med 17 ansatte.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi bygger hus, hytter og pusser opp for deg. Hos oss jobber det en løsningsorientert og serviceinnstilt gjeng som gir deg skreddersydde løsninger etter dine ønsker og behov.
Torsbygg utfører oppdrag hovedsakelig i Øygarden, på Askøy og Bergen Vest, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.
Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Mindre oppdrag som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester tar vi oss av også.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

Våre ansatte

Tor G Støen

Tor G Støen

Daglig leder
Torsbygg AS
Marianne Solsvik Mørk

Marianne Solsvik Mørk

Salgs- og markedsleder
Torsbygg AS
Sindre Nordfonn

Sindre Nordfonn

Prosjektleder
Torsbygg AS
Steinar Nordvik

Steinar Nordvik

Prosjektleder
Torsbygg AS
Eivind Solsvik

Eivind Solsvik

Prosjektleder
Torsbygg AS
Thomas Støen

Thomas Støen

Bygningstekniker/teknisk tegner
Torsbygg AS
Vibeche Fløisand Stendal

Vibeche Fløisand Stendal

Teknisk tegner
Torsbygg AS
Markus Eide

Markus Eide

Kalkulatør
Torsbygg AS
Gunn Ellefseth Støen

Gunn Ellefseth Støen

Faktura/regnskap
Torsbygg AS

Kontakt oss

image placeholder