Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Leiligheter med solrik beliggenhet | Heis og parkering i garasje | Nytt og spennende boligfelt sentralt på Ågotnes

5363 Ågotnes
Pris fra
3 590 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

77 - 79 m2
Marianne
v/ Torsbygg
Prosjektet bygges av

Kårtveithøyden Boligfelt

Leilighetene i Kårtveithøyden Boligfelt vil holde gjennomgående høy standard, både når det kommer til materialvalg og tekniske installasjoner. Boligene har store vindusflater som sørger for mye lys og en god romfølelse. Planløsningen er gjennomtenkt for best mulig funksjonalitet og utnyttelse av plassen.

Leilighetene består av to soverom, bad og separat vaskerom/bod. Romslig og åpen stue/kjøkkenløsning, med utgang til en trivelig vestvendt balkong. Hver leilighet får egen parkeringsplass i garasjen i underetasjen, her er det også egen sportsbod til hver leilighet. Kjempepraktisk med heis opp til leilighetene, hvor man kan gå tørrskodd fra svalgangen og inn til hver leilighet.
Av kvaliteter leveres kjøkkenet med moderne utførelse og integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.
Baderommet vil få et eksklusivt uttrykk med beige eller grå fliser - her er det flere fargevalg. Moderne baderomsmøblement med skuffer, heldekkende vask og speil med lys. Spotter i taket sørger for god belysning her.
Ellers i leiligheten leveres det lyst laminatgulv, og vegger malt i ønsket farge.

Kårtveithøyden Boligfelt vil ligge i et attraktivt område i forlengelse av Valderhaug boligfelt på Ågotnes. Det ligger solrikt til hvor de fleste boenhetene får sørvestvendt beliggenhet. Her vil man bo i fine omgivelser med flott natur og turstier like ved. Området vil bli pent opparbeidet med plener, beplantning og lekeområder.

Kårtveithøyden Boligfelt er et samarbeid mellom HBE Eiendom AS og Torsbygg AS. HBE Eiendom AS driver med eiendomsutvikling, utbygging og salg av tomter og boliger. De har som mål å være blant de ledende innen kvalitet, miljø og funksjonalitet.


Estimert oppstart og overtakelse er foreløpig, og med utgangspunkt i oppnådd ønsket antall solgte enheter.
Alle bilder/ tegninger er ment som illustrasjoner og kan avvike fra leveransen.

Andre prosjekter fra Torsbygg AS