Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ferdig utvendig. Eksklusiv stor enebolig ved Falkum. Mulighet for egeninnsats.

Mælasvingen 1, 3716 Skien
Pris fra
5 970 000 kr

Soverom

5

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

300

Bruksnr.

5349
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Tomta selges slik den står med ferdig oppsatt grunnmur og opparbeidet tomt. I tillegg leveres boligen ferdig utvendig som et råbygg. Altså ingen innvendige arbeider unntagen eventuelle bærekonstruksjoner og platform gulv i h. plan. Utvendige trapper og event. markterrasse er ikke medregnet. Her er det mulighet for å sluttføre boligen selv eller be om en pris for nøkkelferdig bolig etter deres egne ønsker. Nøkkelferdig bolig med høy standard kan leveres for ca. 10 mill. kr.

Tomta er opparbeidet med plen og delvis asfaltert innkjørsel til garasje og carport. . Privat veg som deles av totalt 12 boligenheter. Det er lagt opp til vannboren gulvvarme. Rørene i u.etg. er allerede lagt i betong plata på mark.

Boligen leveres med følgende leveranse utover slik tomta står i dag:

  • Stående malmfuru kledning med jernvitrol behandling.
  • Vinduer i tre med 3-lags glass med alu.bekledning utv.
  • 20 cm yttervegger.
  • Bærevegger.
  • Bj. lag med spon gulv.
  • Garasjeport med portåpner.
  • Ytterdører.
  • Tett balkong iht. tegning med rekkverk.
  • Tak med takpapp.
  • Utv. blikkenslagerarbeider.


Tomt: 559,4 m2
BYA: 191,5 m2
BRA: Bolig: 232 m2 (145 m2 h.plan +87 m2 u.etg.)
Garasje: 29 m2 + carport 24 m2.

Innhold:
H.plan.
Entre, 2 soverom, bad, vask/bod, tekn. rom/bod,
stue/kjøkken, takterrasse.
U.etg.
Hybel med egen inng. : stue/kjøkken/sov, bad

Entre, tv-stue, 2 sov., bad, dobbel garasje og carport.

Meget eksklusiv enebolig tegnet av sivilarkitekt Arild Sannes i Ario AS. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Blant annet fikk han Skien Byggeskikkpris for Venstøphøgda 35 i 2010. En enebolig bygd av Mustad Bygg A/S. Han har også fått Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris i 2018 for en enebolig i Brevik.

På denne boligen har han tegnet en moderne profil med rene linjer, store vindusflater og spennende planløsning. Boligen her egen hybel/hjemmekontor med egen inngang. 
Boligen vil ligge i et nytt boligområde i Mælasvingen, Solsiden Park. Her er 3 av 5 boliger ferdigstilt. Den 4. boligen er solgt og er under oppførelse. Denne boligen er igangsatt og grunnmuren er satt opp. Det er klart for omgående oppstart av tømrerarbeider. Forventet byggetid 3-4 mnd. ferdig utvendig.

Beliggenhet

Tomta ligger meget sentralt rett på utsiden av Skien sentrum med alle fasiliteter og i omgående nærhet til Falkum. Meget gode solforhold (vestvendt), usjenert og et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Egen lekeplass i området. Akebakke rett ved. Skole og barnehage i umiddelbar nærhet. 

Boligen er en del av det eksklusive prosjektet Solsiden Park med 5 frittstående eneboliger, hvorav 3 av boligene er solgt og 2 av disse er overlevert. Ytterliggere 1 er ferdigstilte og står klare til å ta imot nye eiere.

Denne kan dere sjekke ut her:

Mælasvingen 16: https://www.finn.no/321211844

Adkomst

Fra Lietorvet kjør retning Mæla. Ta avkjørsel nr 3 i første rundkjøring og følg så vegen videre rett frem. Ta så til venstre inn på Mælasvingen og boligen ligger rett frem inn på feltet og til venstre.

Oppgjør

Betalingsbetingelser. 2 kontrakter.

Kontrakt 1 er på tomta med Mustad Utvikling AS.
Pris kr. 1.000.000,-+ omk. Betales ved kontraktunderskrift. 

Kontrakt 2 er på boligen m/utførende entreprenør Mustad Bygg A/S.
Pris kr. 4.970.000,- Fakt. etter fremdrift med 4 delfakturaer.

Andre prosjekter fra Mustad Bygg AS