Hopp til hovedinnhold

Mustad Bygg AS - LANGESUND

Om oss

Våre tjenester


Nybygg: Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus?
Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den.
Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Rehabilitering og oppussing
Vi utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Tilbygg / Påbygg
Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Om Mustad Bygg

Mustad Bygg bygger hus og hytter i Langesund og omegn. Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Du finner oss i Clarks gate 5, 3970 Langesund.

Mustad Bygg AS ble grunnlagt i 1972.

Odd-Bjørn Mustad startet opp firmaet i 1972. Det startet som et enkeltpersonforetak og fikk navnet Byggmester Odd-Bjørn Mustad. Da selskapet vokste ble det besluttet å lage et AS i 1990 noe som resulterte i et navnebytte til Mustad Bygg A/S. Sønnene Frederik, som er byggmester, og Jørgen, som er ingeniør, overtok den daglige driften i starten av 2000 da Odd-Bjørn ble alvorlig syk. Han fortsatte derimot i en mindre rolle helt frem til hans død i 2014. Odd-Bjørn hadde nok vært veldig stolt nå som 3. generasjon også kommet med i selskapet. Mustad Bygg har i dag 34 ansatte og er en del av konsernet Mustad Invest AS. Totalt ble det omsatt her for 101 mill. i 2021.

En bedrift med solide håndverkstradisjoner.

Mustad Bygg er en bedrift med solide håndverkstradisjoner og det har resultert i restaureringspris, rehabiliteringspris og flere byggeskikkpriser opp igjennom åra. Den første kom i 1983 hvor Wrightegaarden ble restaurert. Denne ble fullstendig restaurert igjen etter nok en brann i 1991.
I 1985 ble det rehabiliteringspris for en enebolig i Langesund, Kjerrvikveien 4. Denne ble gitt av Mesterhus Norge. Det var en stor ære og glede for Odd-Bjørn å motta denne prisen på en høytidelig prisutdeling i Oslo Militære Samfund.

Priser for god byggeskikk.

De siste årene har vi vært involvert i 4 byggeskikkpriser.
• 2010. Skien. Ny enebolig Venstøphøgda 35 i Skien.
• 2021. Bamble. Ny enebolig Baneåsen 19 i Langesund.
• 2021. Porsgrunn. Ombygging/tilbygg i Hvalenkroken 44.
• 2022. Bamble. Ombygging/tilbygg enebolig Skarpenordveien 5 i Langesund.

Vi fikk Fagopplæringsprisen 2020 av Yrkesopplæringsnemda i Vestfold og Telemark fylkeskommune for vår innsats gjennom mange år med å utdanne tømrerlærlinger til faget.

Mustad Bygg har samtidig med 50 års jubileet vært medlem av Mesterhus i 40 år. En av Norges største husbyggere. Det er vi meget stolte av.
Vi tar nå fatt på et nytt år som 50 åring i en meget spennende og utfordrende tid. Vi kommer til å markere jubileet i forskjellige former i året som kommer.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?