Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tomter med enestående utsikt og gode solforhold- 45-50 min. fra Stavanger

Dalane, 4137 Årdal i Ryfylke
Pris fra
600 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

1000 m2

Gårdsnr.

106
Prosjektet bygges av

Adkomst

Tomtene ligger i Dalane boligfelt i Årdal i Ryfylke.

Beliggenhet

Forestill deg å våkne til denne utsikten, nyte en kaffikopp mens øynene hviler på fjell, fjord, grønne åkere og lyseblått vann, gå en topptur like utenfor inngangsdøren og se solen gå ned i fjorden etter en lang dag ute. Forestill deg at ditt drømmehus ligger her, i Årdal, i naturskjønne Ryfylke.

6 tomter i Dalane byggefelt ligger og venter på nye hus og nye eiere. Rundt deg har du fantastisk omgivelser. Riskedalsvannet med badestrand i rent, friskt ferskvann. Årdalsfjorden lokker med fiskemuligheter og en svipptur til Ryfylkebassengets mange øyer, holmer og skjær. Fjelltoppene og turmulighetene i Årdal og Hjelmeland kommune byr på storslått utsikt, gapahuker og bålplasser for både korte og lange turer. 10-15 minutters biltur unna ligger Lyngsheia og byr deg på langrennsturer på vinteren, bærplukking om høsten og turer vår og sommer. I Årdal kan du fiske storlaks i Årdalselva om sommeren og gå på jakt om høsten. Er du glad i friluftsliv og naturopplevelser året rundt, er dette tomten for deg.

I Dalane byggefelt bor du tett på Årdal barnehage (ny i 2016), Årdal skole (1-7), butikk og treningssenter. Et stenkast fra tomten ligger magiske Eventyrskogen. Med Ryfast bor du bare 45-50 min.fra Stavanger, men likevel på landet med alt Ryfylke har å by på.
I Årdal kan barna ha naturen som lekeplass, og dere kan bli en del av et trygt og godt lokalsamfunn. I kommunen har vi et rikt kulturtilbud og mange aktiviteter for både barn og voksne. Her får du en fantastisk tomt til brøkdelen av prisen du må betale i tettbygde strøk. På kjøpet får du roen og naturen som bare Ryfylke kan gi deg. Denne tomten må oppleves. 
FInn ut mer av hva Hjelmeland har å by på på sosiale medier. "Hjelmeland naturligvis"  finner du både  på Instagram og Facebook. Sjekk ellers ut Hjelmeland kommune sine sider og profilen vår "buirylke" på Instagram.

Nysgjerrig på mer, eller klar for en visning? 
Ta kontakt Hjelemland Bygg v/Birger Laugaland eller grunneier Tor Soppeland for visning og/eller spørsmål.


Birger Laugaland:988 90 078,  postkasse@hjb.no
Tor Soppeland: 959 90 848

Ønsker du mer informasjon om Årdal og Hjelmeland kommune? Sjekk ut disse linkene:
https://hjelmelandnaturlegvis.no/

https://www.hjelmeland.kommune.no/tenester/kultur-idrett-og-fritid/friluftsliv/turomrader/turstiar-i-hjelmeland/


https://www.hjelmeland.kommune.no/tenester/kultur-idrett-og-fritid/kulturtilbod/


https://www.hjelmeland.kommune.no/lag-og-organisasjonar/

https://www.hjelmeland.kommune.no/

Beskaffenhet

Det er totalt  6 tomter til salgs. Prisklassen varierer fra 600 000 til 900 000 kr. Omkostninger knyttet til opparbeidelse av tomt må påregnes i tillegg til tomteprisen.

Andre prosjekter fra Hjelmeland Bygg AS