Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Mælasvingen 1, Skien. Tomt med ferdig oppsatt grunnmur. Ingen byggeklausul.

Mælasvingen 1, 3716 Skien
Pris fra
kr 3 670 000

Boligtype

Tomter

Tomteareal

559 m2

Gårdsnr.

300

Bruksnr.

5349
Jørgen Mustad
Selger

Adkomst

Fra Lietorvet kjør retning Mæla. Ta avkjørsel nr 3 i første rundkjøring og følg så vegen videre rett frem. Ta så til venstre inn på Mælasvingen og boligen ligger rett frem inn på feltet og til venstre.

Beliggenhet

Tomta ligger meget sentralt rett på utsiden av Skien sentrum med alle fasiliteter og i omgående nærhet til Falkum. Meget gode solforhold (vestvendt), usjenert og et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Egen lekeplass i området. Akebakke rett ved. Skole og barnehage i umiddelbar nærhet. 

Boligen er en del av det eksklusive prosjektet Solsiden Park med 5 frittstående eneboliger, hvorav 1 av de 4 like boligene er solgt og overlevert. To er nå ferdigstilte og står klare til å ta imot nye eiere. En av disse Mælasvingen 14 ligger nå ute på finn.no. https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=308864355&ci=68 Her er det Tina Vinje i SørMegleren som står for salget. Hun kan treffes på tlf. 954 91 158 eller ta kontakt med utbygger Mustad Bygg ved Jørgen Mustad tlf. 957 23 111


Beskaffenhet

Tomta selges slik den står med ferdig oppsatt grunnmur og opparbeidet tomt. Ingen byggeklausul. Tomta er opparbeidet med plen og delevis asfaltert innkjørsel til garasje og carport. Tegninger medfølger. Pris for komplett ferdigstilt bygg kan fås på forespørsel hvis ønskelig. Privat veg som deles av totalt 12 boligeneheter. Det er lagt opp til vannboren gulvvarme. Rørene i u.etg. er allerede lagt i betong plata på mark.

Tomt: 559,4 m2
BYA: 191,5 m2
BRA: Bolig: 232 m2 (145 m2 h.plan +87 m2 u.etg.)
Garasje: 29 m2 + carport 24 m2.

Innhold:
H.plan.
Entre, 2 soverom, bad, vask/bod, tekn. rom/bod,
stue/kjøkken, takterrasse.
U.etg.
Hybel med egen inng. : stue/kjøkken/sov, bad

Entre, tv-stue, 2 sov., bad, dobbel garasje og carport.

Meget eksklusiv enebolig tegnet av sivilarkitekt Arild Sannes i Ario AS. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Blant annet fikk han Skien Byggeskikkpris for Venstøphøgda 35 i 2010. En enebolig bygd av Mustad Bygg A/S. Han har også fått Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris i 2018 for en enebolig i Brevik.

På denne boligen har han tegnet en moderne profil med rene linjer, store vindusflater og spennende planløsning. Boligen her egen hybel/hjemmekontor med egen inngang.  
Boligen vil ligge i et nytt boligområde i Mælasvingen. Her er 3 av 5 boliger ferdigstilt. Denne boligen er igangsatt og grunnmuren er satt opp.