Hopp til hovedinnhold
1 / 0

5 allerede solgt! 85%. Husbankfinansiert med markedets absolutt beste rente!!

Stivlevågsvegen, 4275 Sævelandsvik
Pris fra
2 750 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Primærrom

65 m2

Gårdsnr.

11

Bruksnr.

456
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

KUN 3 LEDIGE!! Vær rask om du vil sikre deg drømmeleiligheten.

Husbankfinansiering
Her tilbyr vi 85% finansiering av kjøpesummen til markedets absolutt laveste rente

Lave bokostnader i mange år.

Alle kan søke og du slipper å gå i banken. Vi søker for deg!

Garvik har gleden av å utvikle tomteområder som skiller seg ut på flere måter. Stivlevågen på Mannes i Sævelandsvik like ved Åkrehamn er et slikt område. Ikke bare er dette en flott tomt med gode solforhold midt i havgapet. Området ligger også like ved koselige turveger, gode fiskeplasser, badestrand og i tillegg er det gåavstand til butikker, barnehage og skolen på Sevland.

Vi er sikre på at du vil få mange gode naboer i Stivlevågen. Her blir også havet nærmeste nabo. Blikkstille sommerdager, solnedganger, men også regn og ruskevær der du er ekstra takknemlig for å bo i en solid og komfortabel bolig.

Her skal vi bygge 8 leiligheter på 65 kvm.
Det er 4 leiligheter i hver etasje, så om en har noen preferanser på om en ønsker å bo oppe/nede eller på et hjørne, så gjelder det å være tidlig ute å sikre seg leiligheten en ønsker.

Leiligheten blir levert med et moderne design både ute og inne. Utvendig blir bygget levert med den nye vedlikeholds vennlige Nord-kledningen og svarte aluminiums belagte vinduer. Den nye og innovative Nord-kledningen og aluminiums belagte vinduer sørger for lite vedlikehold utvendig. Det betyr at du kan bo her uten å bekymre deg for å bruke mye tid på vedlikehold og kan heller bruke tiden din på andre mer lystige aktiviteter.

Garvik leverer alle sine boliger med høy standard og her får du selvfølgelig hel-fliset bad, nydelig en-stav kvalitets laminat og tidsriktig kjøkken med mye skapplass og integrerte hvitevarer.

På denne måten får boligen en helhetlig gjennomført stil som vil passe de fleste. Ønsker du allikevel å fremheve din egen personlige stil vil det være mulig å gjøre egne tilvalg på kjøkken, bad og overflater i boligen.

Tomt/utomhus
Alle leilighetene vil få 1 egen privat utvendig bod
Felles parkering.
Gårdstun og parkeringsplasser asfalteres.
Hage med ferdigplen.

Andre prosjekter fra Garvik Prosjekt AS