Hopp til hovedinnhold

Tuddal Byggtjeneste AS - SAULAND

Om oss

Tuddal Byggtjeneste AS ble etablert i 1990 av daglig leder og byggmester Olaf Bekkhus, som har 30-års erfaring innenfor byggebransjen. Firmaet startet med to ansatte i 1990, per i dag er det 10 ansatte. Vi tilbyr alt fra totalentrepriser og tjenester som nybygg, tilbygg, rehabilitering, muring, membranarbeid og flislegging.

Vi produserer hus og hytter i bindingsverk. I 2011 bestemte vi oss for å starte med håndlafting av både hus og hytter, da Tuddal Byggtjeneste fikk flere henvendelser om å levere norske, håndlaftede hytter.

I 1994 gikk vi inn i Mesterhus, som de siste årene har vært landets største innenfor byggmestervirksomheten. Det var også dette året vi etablerte oss på Ørvella industriområde i Sauland, hvor vi fremdeles er. Her produseres nye hus og hytter i element, som deretter monteres på byggeplass.

Fordelen med elementproduksjonen er at vi står innendørs og produserer bygget, samtidig som produksjonen blir mer effektiv og det blir mindre svinn på material. Dette blir rimeligere for både oss og kunden. En annen fordel er at vi får lukket bygget i en mye tidligere fase, enn om alt produseres på byggeplassen. På denne måten kan vi starte innredning av byggene i en mye tidligere fase enn hva bygging på tradisjonelt vis kan, og byggetiden blir relativt kortere.

Som byggmester og daglig leder er jeg opptatt av å levere solid og godt håndverk, til avtalt pris og leveringstid.

Olaf Bekkhus

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?