Sand Bygg AS

Vi kan løse de fleste type prosjekter – Sand Bygg bygger hus og hytter i Fosen og i Trondheim.
Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag.

Din byggmester i Fosen og Trondheim Sand Bygg
er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Rissa i 1997. Bedriften var i starten organisert som et personlig enkeltmannsforetak av tømrermester Oddmund M. Sand.

Vi er en familiebedrift med over 30 års erfaring innen tømrer- og murerfaget. Bedriften var i starten organisert som et personlig enkeltmannsforetak av tømrermester Oddmund M. Sand. I 1997 ble vi omorganisert til et aksjeselskap.

I dag har vi 10 ansatte, hovedkontor på Torget i Rissa sentrum og utfører arbeid på hele Fosen og i Trondheim. Vi innehar bred kompetanse med faglærte i tømrerfaget, murerfaget og malerfaget. Dette gjør at firmaet dekker de fleste behov fra prosjektering til ferdigstilling av byggeprosjekter.

Vi prosjekterer og gjennomfører, rehabiliterer, bygger nybygg og utøver vedlikeholdsarbeid i både privat og offentlig sektor, gjerne som totalentreprenør.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen. Vi kan løse de fleste type prosjekter, ta kontakt.

Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

Nybygg: Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus?
Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den.
Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Rehabilitering og oppussing
Vi utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Tilbygg / Påbygg
Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Våre ansatte

Oddmund Magnar Sand

Oddmund Magnar Sand

Daglig leder
Sand Bygg AS
Kenneth Leistad

Kenneth Leistad

Tømrer
Sand Bygg AS
Robert Kilen

Robert Kilen

Tømrer/Maler
Sand Bygg AS
Bjørn Hallgeir Sand

Bjørn Hallgeir Sand

Murer
Sand Bygg AS
Eilif Roger Sand

Eilif Roger Sand

Tømrer
Sand Bygg AS
Jørgen Rødsjø

Jørgen Rødsjø

Tømrer
Sand Bygg AS

Kontakt oss

image placeholder