Hopp til hovedinnhold

Olsenbygg Grimstad AS - GRIMSTAD

Olsenbygg er din lokale leverandør av entreprenørtjenester på det sentrale Sørlandet. Med lang erfaring, bred kompetanse og allsidig virksomhet er vi et naturlig valg for kvalitetsbevisste privatpersoner, næringskunder og offentlige byggherrer.

Om oss

Vi er ovebevist om at et godt omdømme kun kan bygges gjennom dyktige medarbeidere og solide samarbeidspartnere. Derfor er alle funksjoner i Olsenbygg besatt av høyt kvalifiserte fagfolk. Som din entreprenør garanterer vi kvalitet i alle ledd.

Ingen jobb er for liten og alle kunder er like viktige er nøkkelsetninger i driften til Olsenbygg. Vi foretar gratis befaring og småjobber blir gjort raskt unna.
Med Olsenbygg kan boligdrømmen bli til drømmebolig! Vi hjelper deg hele veien, fra det første møtet til garantibefaringen. Vi leverer og kordinerer alt – arkitektoppdraget, søknadsprosessen og prosjekteringen – og vi tar deg trygt gjennom hele byggeprosessen fram til nøkkelen står i din nye inngangsdør.

Arkitekt

Vi tegner din drømmebolig. Vi utformer prisgunstige hus og bygninger av høy kvalitet med suveren funksjon og design. Vi restaurerer og omformer eksisterende bygninger og vi planlegger bebyggelse av boligfelt.

Ingeniør

Vi prosjekterer og planlegger din drømmebolig. Vi har inngående kunnskaper om materialer og utreder prosjektkostnader, tegner konstruksjoner og plantegninger. Vi leverer og koordinerer alt som skal til for at du skal få din boligdrøm oppfylt.

Byggmester

Vi bygger din drømmebolig. Med fagkunnskap og et godt øye for detaljer er vi kompromissløse når det kommer til å levere tjenester av høy kvalitet. Som kunde kan du se fram til en smidig og bekymringsløs byggeperiode.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?