Hopp til hovedinnhold

Odd-Petter Hosen AS - STOKKØY

Odd-Petter Hosen AS leverer nøkkelferdige boliger til rett tid og riktig pris! Odd-Petter Hosen AS sysselsetter i dag 12 meget dyktige tømrere med solid erfaring. Odd-Petter Hosen AS har mange års erfaring i å tegne og å bygge hytter og eneboliger.

Om oss

Tjenester
Vi leverer nøkkelferdige boliger til rett tid og riktig pris! Firmaet har mange års erfaring i å tegne og å bygge hytter og eneboliger. Fra mai 2013 har vi vært Mesterhusforhandler på Fosen

Vi utfører foruten tømmerarbeid, mindre betong- og murarbeider, vi legger flis på bad, vi tar på oss malingsoppdrag, skifting av tak med blant annet legging av skifertak som spesialitet. Vi lager pipebeslag samt en del andre blikkenslagerprodukter i vårt verksted. Enten du skal pusse opp eller bygge nytt er vi klare for å ta ditt oppdrag!

Om oss
Odd Petter Hosen A/S ble stiftet i 1988 etter videreføringa av det personlige selskapet Odd Petter Hosen som ble startet i 1983. Firmaet har sentral godkjenning, og vi er dessuten en godkjent opplæringsbedrift. Firmaet har mange års erfaring fra prosjektering/tegning og bygging av eneboliger og hytter.

Historie
Odd Petter Hosen A/S ble stiftet i 1988 etter videreføringa av det personlige selskapet Odd Petter Hosen som ble startet i 1983. Firmaet har sentral godkjenning, og vi er dessuten en godkjent opplæringsbedrift. Firmaet har mange års erfaring fra prosjektering/tegning og bygging av eneboliger og hytter.

Fra mai 2013 er firmaet Mesterhusforhandler på fosen

Firmaet sysselsetter i dag 12 meget dyktige tømrere med solid erfaring. De fleste har fagbrev i tømrerfaget. Vi har base på Stokkøya 12 mil nord for Trondheim og vi tar oppdrag over hele landet. Kontakt oss

Byggeprossesen
Samarbeid med byggherre – gjør de riktige valgene!

Det er mange ting å tenke over når du skal bygge hus eller hytte. Det er ofte flere spesielle ønsker fra de som skal bo i huset. Derfor blir planlegging svært viktig. Det gjelder både utforming av huset utvendig og innvendige romløsninger tilpasset familiens behov og økonomi.

Byggmester Odd Petter Hosen AS hjelper deg i hele byggeprossesen.

Vi hjelper deg med:

  • Prosjektering
  • Tegninger som klargjøres for godkjenning
  • Søknad om byggetillatelse
  • Lager grunnlag for finansiering og gir råd
    Avklarer hva som er egnet til egeninnsats
  • Gir deg nøkkelferdig hus slik du ønsker det

Kvalitet
Kvalitet i alle ledd
Forsikring og kvalitetsgaranti: Under oppføring av boligen legges det vekt på meget god kvalitet, egne sjekklister skal fylles ut under bygginga. Vi forsikrer bygget under oppføringa og stiller garantier for at vi oppfyller våre kontraktsforpliktelser. Kontrakter skrives ut på skjemaer laget blant annet av byggmesterforbundet og husbanken.

Fagarbeid i alle ledd – med rom for egeninnsats:

På grunnarbeid med grunnmur er det fortsatt muligheter for å gjøre egeninnsats. Her må det være sammarbeid med byggmesteren, slik at kontrollen blir gjennomført. Flis på badet er noe de fleste velger i dag. Flis er lettere å holde rene, og virker hygeniske. Flis er dyrere enn annen overflatebehandling. Våre håndverkere har meget god kompetanse innen flislegging.

Malingsarbeider er noe de fleste av oss klarer å gjøre selv. Her er det virkelig plass for egeninnsats. Gulvbelegg på våtrom er noe dere bør la oss gjøre.

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?