Hopp til hovedinnhold

Mesterhus Levanger AS - SKOGN

Mesterhus Levanger bygger hus og hytter og næringsbygg på Skogn i Levanger, og vi har Levanger, Frosta og Verdal som område. Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag.

Velkommen til oss i Mesterhus Levanger

Byggmester Kjølen og Nydal bygg AS ble startet i 1989, byttet navn til Mesterhus Lavanger i 2022 og består av totalt 38 mann, derav 6 byggmestere, 6 kontormedarbeider, 4 flisleggere/murere, 4 maler, 22 tømrere og 2 tømrer lærlinger.

Vi er tilknyttet boligkjeden Mesterhus, det gjør at våre kunder har et bredt spekter av boliger og hytter å velge mellom, og det gir våre kunder en trygghet å ha et kvalitetsmerke som Mesterhus som leverandør av sin nye bolig.

Våre kontorer er lokalisert på Skogn i Levanger, og vi har Levanger, Frosta og Verdal som område, men tar gjerne oppdrag utenfor disse områder hvis kunden ønsker det.

Vi har til sammen 35 servicebiler. Dette gjør oss svært fleksible og mobile.

Vi utfører enkeltoppdrag, men tar også jobben som koordinator og prosjektleder i arbeider som involverer flere faggrupper. Et eksempel er Barnehage med flere avdelinger – en jobb som også involverer graver, betong, elektrikere og rørlegger. Bygging av en enebolig er et annet eksempel på et prosjekt der vi tar oss av alt fra A-Å.

Mesterhus Levanger AS har gjennom Mesterhus kontakt med flere arkitektkontor, vi kan derfor tilby skreddersydde løsninger og etter kunden sine ønsker og behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.


VÅRE TJENESTER

Nybygg: Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus?
Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den. Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Rehabilitering og oppussing
Mesterhus Levanger AS utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Tilbygg og påbygg
Vi i Mesterhus Levanger AS kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Bad og våtrom
Oppussing av våtrom krever gode løsninger for at det ikke skal være noen risiko for vannlekkasjer.

Barnehager
Mesterhus Levanger AS har god erfaring fra større prosjekter, vi har allerede bygd flere barnehager fra 2- 8 avdelinger med godt resultat.

Betongarbeid og grunnmur
Til alle våre jobber er vi totalentreprenør, det betyr at vi også tar på oss oppdrag fra avrettet gruspute, eller utgravd byggegrop, vi har ansatte som kan støpe ringmur med plate på mark, betongvegger mot terreng til både eneboliger og leilighetsbygg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?