Hopp til hovedinnhold

Mesterbygg Numedal AS - SVENE

Om oss

Om oss
Mesterbygg Numedal AS (tidligere Tømrermester Harald Teksle AS) leverer eneboliger, hytter og rehabiliteringsprosjekter av høy håndverksmessig kvalitet. Vi er forhandler av Mesterhus i Kongsberg og Numedal, vi er lokalisert med kontor og lager i Svene, rett nord for Kongsberg.

Vi har erfarne, faglærte tømrere med sans for både tradisjonelt håndverk og gode moderne løsninger for ditt prosjekt, som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!
Hos oss kan dere velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille en arkitekttegnet boligdrøm. Mesterbygg Numedal AS leverer ikke ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen og skreddersyr etter deres ønsker. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.

Som kunde av Mesterbygg Numedal AS kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. Vi er stolte av gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder - vi ble i 2020 kåret til den boligbyggeren med landets mest fornøyde kunder!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?