Mesterbygg Moss AS

Vi bygger boligdrømmer av høy kvalitet
Vi i Mesterbygg Moss AS leverer hus fra Norges største boligbygger. Som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Mesterbygg Moss AS ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.


Mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder

Som kunde av Mesterbygg Moss AS kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt i dag!

Relaterte artikler

Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

En av Norges største motorsportsprofiler, Fredric Aasbø, og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor skal snart i gang med å bygge sitt nye Mesterhus i Våler kommune i Østfold. Hunter og Fredric vil dele reisen fra idé til ferdig bygget hus gjennom bilder og video på sine og Mesterhus sine sosiale mediekanaler.

Våre ansatte

Sven Frode Hofsten

Sven Frode Hofsten

Daglig leder
Mesterbygg Moss AS
Thor Erik Tveten Nordli

Thor Erik Tveten Nordli

Prosjektleder
Mesterbygg Moss AS
Jan Lexerød

Jan Lexerød

Prosjektleder
Mesterbygg Moss AS

Kontakt oss

image placeholder