Hopp til hovedinnhold

Mesterbygg Halden AS - HALDEN

Mesterbygg Halden utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Vår styrke er at vi har hyggelige, stabile og dyktige håndverkere med god kompetanse og lang erfaring i bransjen. Kontakt oss, vi stiller opp og finner veien videre i prosjektet enten det er stort eller lite.

Din lokale totalleverandør av håndverktjenester

Mesterbygg Halden AS har sine røtter tilbake til 1969. I dag drives bedriften av Thorgeir Terjeson, samt ansatte gjennom mange år. Bedriften har per i dag 15 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og en gjennomsnittlig fartstid på 18 år. Vi er din lokale snekker i Halden, Aremark, Sponvika og Sarpsborg.

Vi utfører oppdrag for privatmarkedet, samt profesjonelle oppdragsgivere. Vår bedrift fremstår som en totalleverandør på alle håndverkertjenester, slik at våre kunder raskt og smidig får utført sine oppdrag. Mesterbygg Halden AS legger vekt på å bygge opp et godt tillitsforhold til våre oppdragsgivere og tilstreber oss å overholde avtaler.

Vår styrke er at vi har hyggelige, stabile og dyktige håndverkere med god kompetanse og lang erfaring i bransjen. Kontakt oss, vi stiller opp og finner veien videre i prosjektet enten det er stort eller lite.

Ta kontakt med en snekker i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Mesterbrev

Mesterbygg Halden AS er medlem i Byggmesterforbundet, har sentral godkjenning og er medlem av Startbank som er et kvalitetsstempel for seriøsitet i byggebransjen. Vi oppdaterer oss jevnlig og følger de forskrifter som til en hver tid er gjeldene.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?