Hopp til hovedinnhold

Mårstig Bygg AS - HYLKJE

Mårstig Bygg AS utfører alt av tømrerarbeid, store og små oppdrag, i Bergen og omegn. Mårstig Bygg AS har totalentreprise på blant annet bolig, nybygg og rehabilitering.

Om oss

Våre tjenester

Nybygg og rehabilitering, totalentreprise
Har du en boligdrøm som du ønsker å realisere og som tilfredsstiller dine behov?

Rehabilitering
Har du kjøpt et hus som er i dårlig stand på grunn av manglende vedlikehold?

Etterisolering
Har huset ditt kalde gulv og lekke vinduer?

Vindusskift
Punktert vindu eller eldre vinduer som isolerer dårlig?

Tegning og prosjektering
Ønsker du å ta hånd om ditt eget byggeprosjekt, men trenger hjelp med tegning, prosjektering, skjemaer og søknader?

Bytte av tak
Er taket ditt utett, eller går du med tanker om å bytte tak.


Om Mårstig Bygg

Vi er en tømrerbedrift som tar både store og små oppdrag i Bergen og omegn. Enten det dreier seg om hus eller hyttebygging, oppussing eller rehabiliteringsoppdrag, så er du velkommen til å kontakte oss.

Om oss
Mårstig Bygg er en mesterbedrift som ble stiftet i 2009. Etter en stabil og god vekst siden oppstart, så ble bedriften omdannet til et AS i 2013. Dette er en reise har vært mulig takket være mye og hard jobbing, tett og godt samarbeid og ikke minst gode kollegaer.
Vi er en allsidig og serviceinnstilt bedrift som består av et sammensatt og dyktig team.
Vårt hovedfokus er at du som kunde blir fornøyd. Dette oppnår vi ved riktig fagfolk på riktig felt. Arbeidet vi leverer er grundig og effektivt utført. Når du kommer til oss, skal du føle deg både ivaretatt og trygg. Vi utfører alt av tømrerarbeid og har totalentreprise på blant annet bolig, nybygg og rehabilitering.

Forhandler for Mesterhus
Vi er forhandler for Mesterhus som er en av Norges største boligbyggere. Mesterhus har en fyldig og lekker huskatalog som du kan bestille eller se digitalt.
For å være forhandler for Mesterhus, så kreves det at bedriften skal ha Mesterbrev.
Det stilles høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Noe som skal gi deg som kunde en ekstra trygghet. I Mesterhus har de slagordet som vi lever opp til: - Det blir som avtalt.
Vi har faste samarbeidspartnere i alle fag. Dette gjør at vi kan være en totalleverandør som ivaretar prosjektet ditt fra du starter med planleggingen til du står med nøkkelen i hånden foran et nybygget hus og– det blir som avtalt.

Mesterbedrift og opplæringsbedrift
Når du skal velge en tømrer anbefaler vi at du velger en mesterbedrift. På den måten kan du være sikrere på at du får fagfolk med god erfaring og riktig kompetanse. Vi kan vårt fag og vet hva vi driver med. Vår erfaring og kunnskap er din trygghet.
Vi er en opplæringsbedrift med fokus på fremtiden, og har til enhver tid lærlinger i bedriften. Det er vårt mål å gi våre lærlinger et godt grunnlag og trygghet for veien videre i yrkeslivet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?