Hopp til hovedinnhold

Kristiansen og Stensrud AS - TRANBY

Om oss

Tømrermestrene Kristiansen og Stensrud AS er et selvstendig byggefirma tilsluttet Mesterhuskjeden. Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere og er en landsomfattende kjede bestående av frittstående byggmesterfirmaer.

Når du velger Kristiansen og Stensrud AS kan du være trygg på at du får god oppfølging, seriøsitet og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Våre ansatte er fra vårt nærmiljø og er tømrermestere, har svennebrev eller er i lære hos oss.

Kristiansen og Stensrud AS har de nødvendige godkjenninger for søking og utførelse. Vi bygger det huset du ønsker deg og kan levere boliger til små og store husstander. Vi utvikler ditt hus i samarbeid med deg slik at det blir optimalt i forhold til dine ønsker og behov med høy funksjonalitet, kostnadseffektive løsninger og valg av materialer som kan redusere behovet for vedlikehold i årene som kommer. Vi er også konkurransedyktige på andre løsninger og har bred erfaring med bygging av arkitekttegnede hus tilpasset tomt, omgivelsene, kundens ønsker og økonomi.

Kristiansen og Stensrud AS er en moderne byggebedrift som kan forvandle husdrømmen til virkelighet.
Gjennom god håndverkstradisjon og ny teknologi har vi som ambisjon; å ha fornøyde kunder før, under og etter bygging.

Kristiansen og Stensrud AS ble etablert i 1982 og har i dag 7 ansatte og kan levere alle tjenester innen nybygg og restaurering av boliger. Vi har også solid erfaring i totalprosjektering hvor Kristiansen og Stensrud AS deltar i planleggingen og styrer prosjektet gjennom hele byggeprosessen fra graving og fundamentering til nøkkelferdige hus. Vi samarbeider med faste underentreprenører noe som gir en smidig byggeprosess.Vår grunntanke er å levere hus av ypperste kvalitet bygget av din lokale byggmester, forankret i håndverkstradisjon og fagkunnskap.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?