Hopp til hovedinnhold

HWA AS - SKALLESTAD

Om oss

HWA AS bygger hus og hytter i Tønsberg, Færder og Sandefjord- men også i flere av de omkringliggende kommunene.
Du finner kontorene våre i Færder kommune med adresse: Løkkeåsveien 24, 3138 Skallestad

Vi ønsker å være din lokale samarbeidspartner i Tønsberg og omegn.

Som byggentreprenør utfører det meste av tømrer-, mur og flisarbeider.

Vi startet opp i 1969. Firmaet ble startet av Harald Wilhelm Andersen og er i dag drevet av sønnen, Rune Wilhelm Andersen. Firmaet ble startet som et enkeltmannsforetak og ble endret til et AS i 1993. Gjennom årenes løp har det gradvis blitt flere ansatte som har ført til at vi i dag er 56 ansatte- tømrere, murere, flisleggere, jernbindere og forskallingssnekkere. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet.

Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde og oppdragsgiver skal bli fornøyd. Vi har lang erfaring med bygging av eneboliger, leiligheter, hytter, flermannsboliger/rekkehus samt næring/kombibygg. Vi forhandler Mesterhus sitt boligkonsept, men utfører også byggeoppdrag med å skreddersy prosjekter etter eget ønske, tilpasset din tomt. Vi pusser også opp for deg om du har behov for det. Vi tar gjerne på oss mindre oppdrag også- som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester du trenger. Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag, arkitekter og forsikringsbransjen.
Vi kan løse de fleste type prosjekter, ta kontakt.
HWA utfører hovedsakelig oppdrag i Tønsbergområdet men har også mureroppdrag i Drammen og inn mot Oslo.

Sentral godkjenning med ansvarsrett er på plass, og vi kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å.

Vi er som nevnt medlem i Mesterhus, som i mange år har vært leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i vårt område. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?