Hopp til hovedinnhold

Glenne Bygg AS - HOF

Om oss

I 1979 ble firma byggmester Einar Glenne AS etablert, og siden da har firma vokst fra en ansatt til i dag seks ansatte og noen innleide medarbeidere. I dag er det sønnen Terje Glenne som eier og driver firma, som for noen år tilbake byttet navn til Glenne Bygg AS. Glenne Bygg AS holder til på Rønneberg Industriområde i Hof, hvor de har kontor, verksted og lager.

Gjennom årenes løp har Glenne Bygg AS bidratt til at mange lærlinger fra byggfag- og tømrerlinjen har fått sine fagbrev. Det er vi stolt avog vi får stadig henvendelser fra elever på Re videregående som ønsker utplassering.

Vi leverer ferdighus eller arkitekttegnede eneboliger, og flermannsboliger. Med Mesterhus i ryggen har vi et meget kompetent og erfarent team med på laget, hvor vi kan få bistand fra arkitekter, juridisk enhet og flere.

Vi er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler og kan bistå med ulike tjenester, slik at vi kan ha fokus på selve prosessen rundt bygging og oppfølgning av kundene. Vi er en del av salgskontoret Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande, slik at vi får nyte godt av deres profesjonaliserte salg og markedsføring. Da kan vi heller konsentrere oss om å bygge, som er det vi er best på.

Vårt inntrykk er at det er stor etterspørsel etter nye boliger i Holmestrand, i tillegg til et jevnt behov for oppussing, renovering og modernisering av eldre boliger. Holmestrand og Hof er blitt en attraktiv kommune for aktive mennesker som søker ny bolig. God buss- og togforbindelse, mange ulike fritidstilbud og aktiviteter, nærhet til sjøen, skogen, turveinett og lysløyper, i tillegg til mange gode kulturtilbud, gjør kommunen attraktiv for boligkjøpere.

Vi oppfordrer alle som sitter med en ubebygget tomt, eplehage, eller stor tomt hvor det er mulig å skille fra en enhet, om å ta kontakt. Mesterhus og Glenne Bygg AS er en god samarbeidspartner for å få de nødvendige ting på plass i en slik byggeprosess.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?