Hopp til hovedinnhold

ET Bygg AS - SIREVÅG

Om oss

Vi realiserer boligdrømmen din!
Tenker du enebolig, rekkehus, fritidsbolig eller tomt? Vi vil gjerne oppfylle dine boligdrømmer!

Om
ET Bygg AS ble stiftet i 2005, og har nå sitt hovedkontor i nye, flotte lokaler i Sirevåg havn. Hovedsatsing har vært nye boliger, hytter, industribygg og rehabilitering. Prosjekter i området Stavanger-Egersund er som oftest nedslagsfelt, men det hender oppdrag tas lenger sør. ET Bygg har ti ansatte, og er medlem av kjeden Mesterhus. Det jobbes etter en grunntanke om å bygge kvalitet forankret i fagkunnskap og solid jærsk håndverk gjennom hele byggeprosessen.
Det faller derfor naturlig at firmaets slagord er «Jærsk mesterkvalitet»

Mål og motto
Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: -det blir som avtalt!
Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle våre bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokale byggmesteren må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

Mesterhus
ET Bygg er medlem av Mesterhus kjeden. Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer. Mesterhus har en fyldig huskatalog, samtidig som vi også tilbyr skreddersøm. I tillegg til hus, bygger også Mesterhus leiligheter, rekkehus og hytter. Mesterhus jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

Går du med en husdrøm?
Eller er du litt usikker på hvordan du skal gå frem?
Vi hjelper deg med å realisere bolig på egen tomt. ET Bygg har siden oppstarten i 2005 spesialisert seg i å bygge boliger for kunder med egne tomter. Vi har kontakt med flere arkitekter som kan hjelpe med å tilpasse boligen optimalt på tomten, og hjelper deg med tips gjennom prosessen, og kan bistå med hjelp til kontrahering av alle fag.

Bygge om? Bygge på eller pusse opp?
Ta kontakt så hjelper vi med ombygging/oppussing. Vi har bred erfaring med rehabilitering av boliger og andre bygg.
Har du behov for tilbygg, påbygg, eller bare en enkel ombygging eller modernisering? Vi kan hjelpe deg med rehabilitering og utvendig arbeid, eller mindre oppussingsoppdrag innendørs. Du har drømmen – Vi tar jobben!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?