Hopp til hovedinnhold

Eide Byggservice AS - EIDE

Din lokale byggmester i Hustadvika! Har du planer om å bygge hus i Hustadvika og omliggende kommuner? Eide Byggservice ble oppstartet i 1990 men har erfaring fra helt tilbake til 1970 tallet med bygging av kvalitetshus - forankret i tradisjon, fagkunnskap og et solid stykke håndverk.

Om oss

Kvalitetsarbeid siden 1990
Eide Byggservice ble etablert allerede i 1990, og har siden 2000 vært medlem i Mesterhus. Vi består i dag av et solid team på 20 kvalifiserte medarbeidere med fokus på arbeid av høy kvalitet for kunder i Hustadvika og omegn.

Kvalitetshus bygget av din lokale byggmester
Som medlem av Mesterhus har du trygghet på din side. Vi er en høyt kvalifisert byggmester og leverer alltid som avtalt.

Topp10-plassering på Prognosesenterets KTI-kåring for 2023
Som en anerkjennelse av den flotte jobben både tømrere og prosjektledere i Eide Byggservis gjør for kundene, fikk vi 5.plass i Prognosesenterets kåring av kundetilfredshet i 2023. Vi er stolte av å være på topp 10-listen for andre gang på få år. Det blir som avtalt.

Prognosesenterets bransjemåling  - ti på topp 2023

Erfarne håndverkere til ditt neste prosjekt
Har du et prosjekt i horisonten? I tillegg til tradisjonell bolighusbygging, driver vi også med bygging av stålhaller/driftsbygninger, betongarbeid, tilbygg og rehabilitering. Vi utfører små og store oppdrag for både private, landbruk, industri og offentlig sektor.

Vi er sentralt godkjent og har sertifiseringer innen en rekke fagområder
Har du et pågående prosjekt, eller sitter du med en god idé du trenger utført? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, vi svarer gjerne på dine spørsmål.

Tilbygg
Skal du bygge ut din eksisterende bolig? Vi tilbyr komplett utførelse av både små og større tilbygg. Vi har erfaringen og de smarte løsningene du drar nytte av.

Rehabilitering
Vi utfører rehabilitering av eldre bygg og boliger. Trenger huset en oppgradering? Vi er en godkjent våtromsbedrift dersom badet er det neste på listen.

Betongarbeid
Eide Byggservice AS tilbyr flere tjenester innen betongarbeid. Vi forskaler, armere og støper gulv, plattinger, mur og trapper med mer. Kontakt oss for mer informasjon.

Industrihaller
Har din bedrift behov for en ny stålhall eller driftsbygg? Vi leverer fleksible løsninger og spesialtilpasser bygget etter deres ønsker, og kan bistå i hele prosessen fra prosjektering til ferdig industrihall.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?