Hopp til hovedinnhold

Byggmester Olstad AS - ÅMLI

Om oss

Med røtter som strekker seg helt tilbake til 1985 har Byggmester Olstad AS opparbeidet seg et godt renommé, og utfører nå arbeid ikke bare i hjembygda Åmli, men også over store deler av Sørlandet.

Historie
Selskapets opprinnelige navn var Olstad og Lindtveit AS, og ble opprettet av Øivind Olstad og Leif Lindtveit. De har drevet en solid og kvalitetsdyktig bedrift i over 30 år. I 2017 skjedde det et generasjonsskifte, der brødrene Ola Henrik Olstad (daglig leder) og Stian Olstad overtok driften. Vi i Byggmester Olstad AS er opptatt av å opprettholde den gode kvaliteten og de trygge arbeidsplassene.

Mesterhusforhandler
Byggmester Olstad AS er forhandler av Mesterhus, som er en landsomfattende kjede med rundt 150 byggmesterfirmaer. I tillegg har vi en rekke pålitelige, og nøye utvalgte samarbeidspartnere. På den måten er vi trygge på at vi sammen kan levere optimale resultater, og at du blir fornøyd.

Vi er fleksible
Vi har utstyr som ATV og snøscooter for å kunne ta på oss oppdrag utenfor fremkommelig vei. Store eller små prosjekter langt inne på heia er ikke noe problem. Helikopter leies også hvis det skal fraktes store menger materialer.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?