Hopp til hovedinnhold

Byggmester Ole A Langedrag AS - TØNSBERG

Kvalitet - Kompetanse - Detaljer - Erfaring

Om oss

Byggmestert Ole A Langedrag AS er en tradisjonsrik bedrift som har eksistert i over 40 år. Bedriften har stått last og brast i oppturer og nedturer og har gjennom mange år fremstått som en sterk og solid bedrift med sunn økonomi.

Det er 22 faste ansatte i bedriften med stor spredning innen alder, vi jobber hele tiden for å ha lærlinger eller elever fra skoleutplassering med oss for å sikre at rekrutteringen består.

Boliger og fritidsboliger i Vestfold er en stor del av vårt nedslagsfelt, i tillegg så jobber vi også mye for næringsmarkedet, sameier, borettslag og andre profesjonelle byggherrer.
Vi trives godt i rollen som totalentreprenør med prosjektstyring og vi syntes tett dialog med kunde og arkitekt er viktig for å oppnå våre felles mål.

Vi utfører nyoppføring, rehabilitering, restaurering, serviceoppdrag, tilbygg, nybygg og baderom for å nevne noe. Verneverdige bygninger har vi god kompetanse på og vi vet å ta vare på gammel byggeskikk. Vi har opparbeidet lang erfaring med stabilisering og refundamentering av større og mindre bygg etter setningsskader eller konstruksjonsfeil.

Vi bistår med byggesøknader og gjennomføring av hele prosjektet fra start til slutt.

I vår service avdeling har vi en til to mann som jobber med oppdrag av kortere varighet, som .f.eks skifte vindu, bytte dør, skifte gulv, kledning etc.

Vi er stolte medlemmer av Mesterhus og vi er samordnet med kunderådgiverkontoret i Tønsberg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?