Hopp til hovedinnhold

Byggmester Liljebakk AS - NARVIK

Om oss

Om oss

Det vi idag kjenner som Byggmester Liljebakk startet for snart førti år siden da en ung Ole Liljebakk gikk ut fra tømrerlinjen på Leknes og flyttet hjem igjen. Det var ikke fremmed at Ole tok del i tømrefaget da hans far og bestefar begge var tømrere og møbelsnekkrere og det ble derfor et naturlig valg av yrke. I 1988 tok Ole svennebrevet og bare kort tid etter ble han byggmester. Sønnen Andreas ble en del av bedriften i 2000 og tok svennebrevet i 2006 etterfulgt av byggmesterbrevet i 2014.

Idag er over tjue ansatte og utfører alt fra vindusskift til oppsett av nybygg og rammeavtaler. Vi er en stolt lokal aktør som kjenner markedet godt og har oppdrag fra Ballangen i sør til Nord Tromsø og Vesterålen i Nord.
Firma har lang fartstid og vi har kollegaer som har vært med oss gjennom mange år. Vi skryter selv av et godt og mangfoldig arbeidsmiljø noe som vi er stolte av. Med en våtroms avdeling og alt av tømrerarbeid fra nybygg, renovering og tilbygg dekker vi mange områder innen bransjen.

Firma blir i dag fortsatt drevet av Ole (Daglig leder) og Andreas Liljebakk (ass. daglig leder). Inne på bygget sitter det i dag fire personer som drifter sine representative avdelinger samt driften i sin helhet.

Ta gjerne turen innom for en uforpliktende prat eller pling på. Vi kan bidra med tegninger og prosjektering for alle typer oppgaver. Vi har gode samarbeidspartnere og kan bidra med elektriker, rørlegger, maler, grunnarbeider og interiør.
Vi ser frem til å høre fra deg, kaffen er alltid kokt

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?