Hopp til hovedinnhold

Byggmester Geir Morten Olsen AS - KRÅKERØY

Om oss

Byggmester Geir Morten Olsen AS er en byggmesterbedrift som bygger og rehabiliterer hus og hytter i Østfold og nærliggende områder.

Vi har lang erfaring fra byggebransjen og tilbyr det meste av tjenester innen tømrer- og snekkeryrkene. Vi startet opp på Kråkerøy i 2003. Firmaet ble startet av Geir Morten Olsen.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi bygger hus, hytter og pusser opp for deg. Vi hjelper deg også med prosjektering, vedlikehold, tegninger og byggesøknader.
Byggmester Geir Morten Olsen AS utfører oppdrag i Fredrikstad, Sarpsborg og på Hvaler, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med rehabilitering, oppussing og bygningsvern.
Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi tar også på oss mindre oppdrag som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester du trenger.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, borettslag, sameier og forsikringsbransjen.
Vi kan løse de fleste type prosjekter, ta kontakt.
Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

I løpet av de årene vi har eksistert, har vi utviklet et tett og godt samarbeid med bedrifter som driver innen grunnarbeider, elektro, rør, mur og blikk. Dette gjør at vi kan tilby deg som kunde et komplett produkt hvor vi tar oss av så store deler av prosessen som du vil. Vi kan gjøre alt fra å ta oss av byggesøknader til prosjektering, tegning, i tillegg til å stå for hele byggeprosessen. Når du har bestemt deg for hva du vil ha, trenger du derfor ikke gjøre noe mer enn å ta imot nøkkelen når bygget står ferdig.

Vi er for tiden 16 ansatte som jobber for å yte en så god service overfor våre kunder som mulig. Med en blanding av erfarne mennesker med lang fartstid i bransjen og lærlinger har vi en bred kompetanse som gjør at vi kan tilby deg akkurat det du vil ha.

Som medlem av Mesterhus har våre kunder tilgang på Norges sprekeste huskatalog.

Og – finner du ikke noe du liker i katalogen, tegner vi det for deg!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?