Hopp til hovedinnhold

AJ Sandnes Bygg AS - RØROS

Velkommen til AJ Sandnes Bygg AS. Vi er et byggefirma på Røros som har holdt på i byggebransjen i over 25 år. Vi bygger hus, hytter, garasjer, påbygg, båthus og andre bygninger våre kunder måtte be om.

Om oss

AJ Sandnes Bygg AS ble opprinnelig etablert i 1985 under navnet Alv og Joar Sandnes DA. Firmaet har gradvis vokst og styrket sin posisjon, og i dag har vi totalt tolv ansatte. Av disse er det tre som har mesterbrev, fem som har svennebrev, tre som er ufaglærte og en som er lærling.


Vi har kontor i Stamphusveien 9 på Røros. Vårt markedsområde er Røros, Os og Holtålen. Som forhandler av Røroshytta og Mesterhus, står vi meget sterkt rustet til å kunne tilby våre kunder hus og hytter som holder meget høy kvalitet.

I tillegg til hus og hytter kan vi bygge garasje, båthus, påbygg og andre ting. Vi har godt samarbeid med flere lokale aktører som f.eks. rørleggere, elektrikere, malere, flisleggere og innen graving.


Vi er en allsidig og erfaren bedrift som står på for å gjøre en best mulig jobb for våre kunder. Vi bruker vår erfaring til din fordel slik at sluttresultatet skal bli akkurat slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?