Hopp til hovedinnhold

3 T Bygg AS - ÅMOT

Om oss

3T Bygg AS ble etablert i 2005 av Thomas Brenna. Selskapet er en mellomstor bedrift med 18 ansatte. Vårt lager og kontorlokale befinner seg sentralt på Åmot i Modum.

Nybygg: Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus?

Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den.
Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.

Tilbygg / Påbygg
Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Rehabilitering og oppussing
Vi utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Renovering bad og våtrom
Når man planlegger å pusse opp boligen, er renovering av badet noe av det første mange ønsker å starte med. Renovering av bad og våtrom er en omfattende prosess som krever mye planlegging. Det er viktig at rommet tåler vann, fuktighet, og den belastningen det blir påført over tid.

Takbytte
Tak er en meget viktig komponent på ALLE hus og her har vi gode erfaringer på alle type tak. Dette gir deg som kunde en god trygghet på at taket ditt blir tatt godt vare på og at arbeidet blir utført forskriftsmessig.

Energirådgivning

Kjetil Brenna hos oss er autorisert energirådgiver. Han kan bistå med energirådgivning og merking av boliger.

Om oss

3T Bygg AS er medlem i Mesterhus-kjeden siden 2011 som gir oss tilgang på mange fine hus og hyttemodeller og dertil gode tekniske løsninger og faglige oppdateringer.

I 2018 slo 3T Bygg seg sammen med Partum Eiendom. Med dette sikret 3T Bygg seg kompetanse og en trygghet i markedet, da Partum Eiendom sitter på tomter og småfelt som vi får bygge på.

De ansatte i 3T Bygg AS er alle oppvokst og bosatt lokalt i midtfylket. Vi mener dette er med på å bidra til et bedre arbeidsmiljø og høyere kvalitet på jobben som leveres. 3 T Bygg AS ønsker å være din lokale byggmester hvor de ansatte bor og bidrar positivt i sitt nærmiljø. Vi har engasjerte ansatte som bryr seg om jobben sin liker å utføre den ordentlig. 3T Bygg AS er også en godkjent lærling bedrift og har i de siste årene hatt 1-3 lærlinger med oss hvert år.

Ingen oppdrag er for små! Vi gjør alt fra å montere den minste eikelist til å bygge ut konsentrerte boligfelt. Vi er like glade i rehabilitering og oppussing, hytter og nybygg og jobber like godt for private som en utbygger.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?