1 / 2

Hytte Trend

Trend-hytta er en romslig og moderne hytte som gir deg bekvemmelighet på ett plan. Denne tidsriktige hytta har et areal på 112,8 m2 og tilbyr tre komfortable soverom, en praktisk bod og et fullt utstyrt bad. Dette gjør den til den ideelle løsningen for både fjell- og sjøferier for familier.

Moderne hytte med alt på ett plan

Hytta er delt inn i praktiske soner og har godt med bodplass. I entreen er det god plass til garderobeskap og inngang til et gjestetoalett. Gangen fører deg videre til to separate soner; stue- og kjøkkenområdet, samt soveromsavdelingen.

I soveromsavdelingen finner du tre komfortable soverom, en praktisk bod og et velutstyrt bad. Boden kan fungere utmerket som en ekstra garderobe eller som lagringsplass.

Anneks med 2 boder, eventuelt et gjestesoverom

Fra entreen er det skyvedør inn til en åpen stue-/kjøkkenløsning. Rommet er på hele 31,4 m2 og har plass til et kjøkken med rikelig benkeplass, en stor spiseplass og en romslig sofagruppe. De store vinduene gir godt med naturlig lys og gir deg en flott følelse av å være i ett med naturen.

Hytta har en hyggelig skjermet terrasse på 17,3 m2. Denne terrassen binder hytta og annekset sammen. Annekset inkluderer to boder, hvor den største boden enkelt kan omgjøres til et gjestesoverom.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Trend - plantegning 2D - hytte fra Mesterhus
1

Plantegning 1. etasje

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Relaterte hytter

Kontakt oss

image placeholder