1 / 2

Hytte Lindevik

Lindevik er en kompakt hytte som gir rom for hele familien. Den er beskjeden i størrelse, men imponerer med sin funksjonelle planløsning. Dette er en tidløs klassiker av en hytte som vil legge grunnlaget for mange herlige stunder med familie og venner.

Klassisk vinkelhytte

Lindevik er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytta byr på en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles. De doble dørene fra stuen fører ut til en overbygd terrasse.

Komfortable soverom for inntil fire personer

Hytta har to soverom - ett som kan bli foreldresoverom, og et annet med køyesenger for å imøtekomme behovene til inntil fire personer. Badet ligger i nærheten av soverommene og er tilgjengelig fra inngangspartiet.

Stor hems med flere muligheter

En trapp fra inngangspartiet fører opp til en romslig hems. Med riktig innredning i andre etasje kan du sikre at det er god plass til overnatting ved behov. Du kan for eksempel dele hemsområdet inn i to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Dette gir en flott løsning for gjester eller en privat sone for de som ønsker å trekke seg tilbake og ha litt egentid.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Lindevik - plantegning 2D - hytte fra Mesterhus
1

Plantegning 1. etasje

Lindevik - plantegning 2D - hytte fra Mesterhus
2

Plantegning 2. etasje

Relaterte hytter

Kontakt oss

image placeholder