Hopp til hovedinnhold

Hjemmet på Vegårshei: En reise fra Afrika til Agder

Geir Ommundsen, en pensjonert ingeniør med erfaring fra vann- og byggeprosjekter i Afrika, fikk realisert sin husdrøm på Vegårshei i en alder av 70 år.

Drømmen om et nytt hjem

Etter et liv med arbeid i Afrika, bestemte Ommundsen seg for å selge gården og bygge nytt hjem. Etter grundig undersøkelse av tomter, valgte han en bratt tomt ved vannet Vegår på Haukenes. Møtet med Gunstein Lindtveit hos Mesterhus ble avgjørende, hvor Alta-modellen ble valgt på under en halvtime.

Arkitektonisk mesterstykke

Huset, nesten ferdigstilt, har overgått alle forventninger. Trine Tellefsen har tegnet et unikt hus som smelter sammen med landskapet samtidig som det skiller seg ut. Med effektive arealer både ute og inne, imponerer huset med takhøyde, overbygde terrasser og store vinduer som inviterer naturen inn.

Ommundsen reflekterer, "Huset overgår alle mine forventninger." Han roser designløsningene både utvendig og innvendig, og spesielt Trines evne til å balansere estetikk og funksjonalitet.

Det er nesten så jeg ikke trenger veggpryd - naturen som er rammet inn av husets unike design er selve kunsten!

Byggeledelse med dedikasjon og kvalitet

Gunstein Lindtveit har vært en strålende byggeleder, plassert huset perfekt på tomten og sørget for høy kvalitet gjennom hele prosessen. Hans aktive deltakelse og dedikasjon til kunden vitner om en unik byggetradisjon. Han beskriver Gunstein som en strålende byggeleder som setter kunden i sentrum og tar ingen snarveier. Gunsteins bidrag har ikke bare vært plasseringen av huset, men også aktiv deltakelse i alle faser av byggeprosessen.