Hopp til hovedinnhold

Mesterhus - bygger hus og hytter

Mesterhus er en landsdekkende kjede med 140 byggmesterfirmaer og salgskontorer. Vi bygger i alle Norges fylker og er spesialisert innen nybygg, renovering og tilbygg for både hus og hytter.

Bygge hus

Mesterhus har husmodeller i alle stiler og størrelser, eller vi kan få tegnet noe bare for deg!

Rehabilitering

Våre dyktige byggmestre kan hjelpe deg med rehabilitering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs.

Se alle våre hustyper

Vil du bygge et moderne, funkis eller tradisjonelt hus? Hva med en tomannsbolig? Vi har flere hustyper å velge mellom som passer dine behov og ønsker. Utforsk våre ulike stiler og finn ditt drømmehus.

En Grønn Start

Grønn Start er en tjeneste fra Mesterhus som tilbyr verdifull energirådgivning til privatpersoner som ønsker å oppgradere eller utvide boligen sin.

Drømmer du om å bygge helt nytt hus?

Her kan du lese ulike artikler for inspirasjon, hva som kan være smart å tenke på og tips til hvordan du kommer i gang!

Bli inspirert her

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?

4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.

Boligkjøperne som endret hele nybygg-prosjektet

Signatur 303 – et skreddersydd drømmehus

Nelli og Andrei sin husdrøm ble et kreativt samarbeid med utbygger Mesterhus Fenstad Bygg, som lot seg imponere av parets ideer og skreddersydde løsninger for en kjedet enebolig.

Mesterhuskatalogen inneholder 33 moderne, tradisjonelle, herskapelige funkis- og tomannshus. La deg inspirere!

Bestill Mesterhuskatalogen

Vår huskatalog inneholder mange ulike husmodeller. Her finner du presentasjon av våre moderne hus, herunder flere populære funkishus. Videre kommer mer tradisjonelle norske hus, noen tomannsboliger og til slutt finner du informasjon om skreddersøm. For husk at alle hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Håper du finner noe du liker og god inspirasjon til ditt drømmehjem.

Inspirasjon fra fornøyde kunder

La deg inspirere av våre kunder! Tagg bildene dine med @mesterhusnorge eller #mesterhus, og kanskje de blir med i galleriet.

Våre byggmestere hjelper deg med alt fra husbygging til renovering!

Bygge nytt hus eller renovere? Mesterhus har kunnskapen