Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne enebolig på flott utsiktstomt.

4818 Færvik
Pris fra
5 740 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Agnar Jordåen
Boligkonsulent / daglig leder

Tybakktoppen tomt 50.

Det nye boligfeltet Tybakktoppen ligger luftig og sentralt på Tromøya, like ved Tromøybroa. Kort vei til Arendal sentrum eller til E18. 

På Tybakktoppen bygges det stilfulle og innholdsrike eneboliger som leveres innflyttingsklare, etter avtale. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde sammen ulike bygningsformer i feltet.

Ut i fra tomtenes størrelse og utforming kommer vi med alternative forslag til boliger. Dersom du skulle ha andre preferanser eller ønske andre løsninger, vil vi forsøke å etterkomme ditt ønske. Det eneste som ligger fast er at man må finne en bolig fra Mesterhus som passer med plan og bestemmelser.

På tybakktoppen.no kan du enkelt surfe rundt på de forskjellige tomtene og se nærmere på våre forslag til hustyper.

Denne flotte eneboligen har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige, men er samtidig moderne og original. Boligen har et stramt uttrykk hvor tre-kledningen følger fasadene over i taket for å understreke formen på huskroppen. Med skarpe og rene linjer er denne boligen helhetlig og tydelig i sin form og uttrykk.
Alta er et hus med spennende løsninger som fungerer for mange.

Innhold: I første etasje leder gangen inn til en solid TV stue, med utgang til et overbygget uteareal. Etasjen rommer også tre soverom, et større bad og vaskerom med bodplass.
Stue og kjøkken ligger i 2. etasje, med en fantastisk takhøyde. Her slippes mye naturlig lys inn gjennom store glassflater og det er direkte utgang til en romslig, overbygget terrasse. 
Etasjen har også et funksjonelt walk-in-closet, bad og soverom.

Boligstandard
De prosjekterte boligene leveres med innflytningsklar standard. Dette inkluderer blant annet:

  • Alle innvendige overflater er behandlet.
  • Kjøkkeninnredning fra HTH til en verdi av kr. 110.000,- inkl. mva.
  • Komplette ferdig våtrom - 3 stykk.

Kontakt boligkonsulent for ytterligere detaljer om boligstandard.

Tomtene.

Selveid tomt. Priser oppgitt inkluderer tomt.
Tomt 50 er en flat tomt og er på ca. 384 kvm.

Hver enebolig har egen innkjørsel med biloppstillingsplass for to biler.
Tomtene leveres grovplanert og forarbeidet for etablering av bolig. Det leveres gruset 2 meter rundt boligen. Parkeringsplass leveres gruset.
Det er ikke medregnet plen, asfalt, kantstein eller murer på privat tomt, men dette kan bestilles som tillegg hvis ønskelig eller utføres som egeninnsats.

Området og adkomst.

Tromøya har mange kvaliteter. Foruten å være den største øya på Sørlandet, er Tromøya kjent for å være en naturperle av de sjeldne.
Vakker natur og mange turstier er blant de store skattene du finner på Tromøya.
Innbyggerne her skryter av et godt oppvekstmiljø og et meget aktivt, og variert idretts- og kulturliv. Mange ildsjeler legger ned en formidabel innsats for å skape gode og attraktive opplevelser for øyas beboere.

Boligfeltet ligger like ved kollektivaksen og det er gode bussforbindelser til og fra Arendal. Den nye veien fra Krøgenes til nye E18 gjør hverdagen enklere for folk som skal reise til jobb i nabo-kommunene eller lenger. Avstanden fra boligfeltet til Arendal sentrum er ca 7 km, det vil si 10-12 minutter med bil.

Ta kontakt med boligkonsulentene i Byggpartnere AS for visning og mer informasjon.