Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tremannsbolig på idylliske Veslebekkmoen boligfelt

Veslebekkmoen, 2500 Tynset
Pris fra
2 950 000 kr

Soverom

3 - 4

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

107 m2

Gårdsnr.

71

Bruksnr.

540
Mats Hodal Sønmør
Prosjektet bygges av

Tremannsbolig på to plan med livsløpsstandard

Ønsker du å bo i et praktisk, komfortabelt hjem som er stilfullt samtidig som energieffektivt? Da har vi den perfekte boligen for deg. Velkommen til Veslebekkmoen boligfelt på Tynset hvor vi presenterer en flott tremannsbolig med frittliggende carport. Denne boligen tilbyr deg et harmonisk og praktisk livsstil i en idyllisk beliggenhet.

Kontakt oss i dag for mer informasjon. Vi ser frem til å vise deg alt dette fantastiske hjemmet og området har å tilby.

Innhold
Hver enhet inneholder; gang, stue og kjøkken med åpen løsning, bad, bod og 3 til 4 soverom.

Standard

Kjøkken
Hver leilighet leveres med moderne kjøkken fra Sigdal. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Hvitevarer er inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt leilighet fås hos prosjektselger.

Bad
Bad leveres med belegg på gulv. På vegger monteres hvite flismønstrede våtromsplater eller tilsvarende farger iht. prissjikt. Badene leveres med baderomsinnredning med hvit heldekkende servant og speil med integrert lys. videre utstyr som kan nevnes er vegghengt toalett, dusjdører og dusjutstyr, samt opplegg for vaskemaskin.

Gulv
På alle gulv unntatt bad leveres laminatgulv i matt, grå utførelse. På gulv i vindfang leveres fliser i fargen mørk grå.

Vegger
Vegger i tørre rom, inkl. innvendig bod, leveres med ferdigmalt gips med basisfargen NCS S 0502Y. Farger kan bestemmes i samråd etter ønsker.

Himling
I alle himlinger leveres ferdigmalt gips med basisfargen NCS S 0502Y.

Listverk
Listverk leveres i glatt utførelse, hvit farge ( NCS S0502Y. Vi gjør oppmerksom på at det vil være synlige spikerhull i listverk etter montering.

Vinduer/ytter- og balkongdør levers i fargen svart uten sprosser.

Dører
Hvite innerdører med vrider i børstet stål.

Ventilasjon
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres inne i hver enhet. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

Elektrisk
Leveres iht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Plassering av brytere og stikkontakter iht. egen tegning som kan utleveres ved henvendelse til selger.

VVS
Rørføringer skjules i konstruksjonen, som rør i rør opplegg. Varmtvannsbereder og fordelingsskap plasseres i bod eller bad. Det leveres vannmåler til hver leilighet. Det medfølger en frostfri utekran til hver leilighet. Brannslange monteres i kjøkkeninnredning.

Utomhus
Adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med gruset toppdekke.

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig.

Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder.

Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.

Det presiseres at alle tegninger og illustrasjoner av boligen er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Oppvarming
Boligen leveres med stålpipe og vedovn av typen Schiedel sirius+ og vannbåren varme ved bruk av EL-kassett.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på Veslebekkmoen boligfelt med kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og sentrum m.m.

I nærområdet er det flotte turmuligheter hele året med skiløyper, turstier eller en tur på sykkel i marka, som ligger rett utenfor eiendommen.

Parkeringsforhold
Parkering med biloppstillingsplass i frittliggende carport. Hver garasjeplass settes opp med egen måler til bolig med tanke på EL-billader.

Kjøpsbetingelser
Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer vedrørende tinglysning og påkoblingsavgifter.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser.

Diverse

Fremdrift:
Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Tilvalg:
Ta kontakt for informasjon om mulige tilvalg/endringer

Omkostninger og tilkoblingsavgifter:
Kommer i tillegg av salgssum.

Andre prosjekter fra SK Bygg AS