Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Veslebekkmoen - Innholdsrik tomannsbolig med gode romløsninger

Veslebekkmoen 29, 2500 Tynset
Pris fra
2 950 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

71

Bruksnr.

562
Mats Hodal Sønmør
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

På Veslebekkmoen boligfelt i Tynset skal SK Bygg bygge en innholdsrik vertikaldelt tomannsbolig.

Boligen er på ett plan og har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele tre soverom og carport med biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.

Tomannsboligen er arealeffektiv på 82 kvadratmeter i bruksareal med åpen kjøkken- og stueløsning, romslig bad , og tre soverom. Fra stuen/kjøkkenet i hovedplanet har man direkte utgang til terrasse.

Se informasjon om boligfeltet her:
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=255969444&ci=9

Innhold
Hver enhet inneholder; gang, stue og kjøkken med åpen løsning, bad, bod og 3 soverom

Standard
Kjøkken
Hver leilighet leveres med moderne kjøkken fra Sigdal. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Hvitevarer er inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt leilighet fås hos prosjektselger.

Bad
Bad leveres med belegg på gulv. På vegger monteres hvite flismønstrede våtromsplater eller tilsvarende farger iht. prissjikt. På bad leveres baderomsinnredning med hvit heldekkende servant og speil m/integrert lys. Vegghengt toalett, dusjdører og dusjutstyr, samt opplegg for vaskemaskin leveres.

Gulv
På alle gulv unntatt bad leveres laminatgulv i matt, grå utførelse. På gulv i entre og bod leveres fliser i fargen mørk grå.

Vegger
Vegger i tørre rom, inkl. innvendig bod, leveres med ferdigmalt gips med basisfargen NCS S 0502Y. Farger kan bestemmes i samråd etter ønsker.

Himling
I alle himlinger leveres ferdigmalt gips med basisfargen NCS S 0502Y.

Listverk
Listverk leveres i glatt utførelse, hvit farge ( NCS S0502Y. Vi gjør oppmerksom på at det vil være synlige spikerhull i listverk etter montering.

Vinduer/ytter- og balkongdør levers i fargen svart med sprosser.

Dører
Hvite innerdører med vrider i børstet stål.

Ventilasjon
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i hver enhets innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

Elektrisk
Leveres iht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Plassering av brytere og stikkontakter iht. egen tegning som kan utleveres ved henvendelse til selger.

VVS
Rørføringer skjules i konstruksjonen, som rør i rør opplegg. Varmtvannsbereder og fordelingsskap plasseres i bod eller bad. Det leveres vannmåler til hver leilighet. Det medfølger en frostfri utekran til hver leilighet. Brannslange monteres i kjøkkeninnredning.

Utomhus
Adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med gruset toppdekke.

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig.

Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder.

Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.

Det presiseres at alle tegninger og illustrasjoner av boligen er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Oppvarming
Boligen leveres med stålpipe og vedovn av typen Schiedel sirius+ og vannbåren varme ved bruk av EL-kassett.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på Veslebekkmoen boligfelt med kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og sentrum m.m.

I nærområdet er det fine turmuligheter hele året med skiløyper, turstier eller en tur på sykkel i marka, som ligger rett utenfor eiendommen.

Parkeringsforhold
Parkering med biloppstillingsplass i carport som er sammenbygd med boligen.

Kjøpsbetingelser
Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer vedrørende tinglysning og påkoblingsavgifter.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser.

Diverse

Fremdrift:
Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Tilvalg:
Ta kontakt for informasjon om mulige tilvalg/endringer

Andre prosjekter fra SK Bygg AS