Hopp til hovedinnhold
1 / 0

KUN 1 IGJEN | Nye 3-roms leiligheter | Vannbåren gulvvarme | Utsikt | HUSBANKFINANSIERING!

8450 Stokmarknes
Pris fra
2 790 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

50 m2
Ketil Bergesen
Salgsleder/eiendomsutvikler

Beskrivelse

KUN 1 IGJEN!

En lekker flermannsbolig som er spesielt utviklet for de som ønsker en kompakt, men komplett bolig. En perfekt bolig for førstegangsetablerere, seniorer eller enslige.

Leilighetene er praktisk innredet og gir alle de funksjoner du trenger. Her får du stue-/ kjøkken, 2 soverom og bad, samt en romslig takoverbygd terrasse med tilhørende sportsbod. Ved å glasse inn uterommet, får man i tillegg en herlige og lun uteplass hele året.

Innvendige overflater:
Gulv på våtrom vil ha flis, øvrige oppholdsrom vil få en lys og moderne laminat.
Vegger på våtrom vil ha baderomsplater, øvrige oppholdsrom vil ha malte plater.
Himlinger i oppholdsrom vil være hvite himlingsplater.
Hvite lister langs gulv, tak, vinduer og dører.
Hvite slette dører.

Kjøkken: Komplett kjøkken leveres av XL-Bygg i hvit utførelse.

Bad: Bad leveres med baderomsinnredning, dusj, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming: Leilighetene leveres som standard med vannbåren varme i stue/ kjøkken, bad og vindfang/ gang.

Inneklima: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Tilvalg: Kjøpere vil etterhvert få tilgang på vår tilvalgsportal hvor man bl.a. vil kunne gjøre endringer på overflater og innredninger.

Halla Boligpark

Halla Boligpark ligger flott til i Vestbakken på Stokmarknes med gangavstand til det aller meste. Her kommer en god boligmiks med leiligheter, tomannsboliger og rekkehus. Totalt ca. 90 boenheter. Området har fin solgang og de fleste boligene vil ha utsikt mot sjø og fjell.

Vi har en tydelig målsetning om å skape et godt og velfungerende nabolag som gir en følelse av tilhørighet for alle. Derfor legger vi også mye innsats i utforming av fellesområdene med fokus på å skape naturlige møteplasser.

Internt i boligfeltet vil du finne flere flotte samlingsplasser med blant annet drivhus, gapahuk, bålplasser og sitteplasser. For barna blir det flere lekområder med lekestativer, sykkelbane, sandkasser og akebakke. I tillegg prøver vi å få til en vannansamling som kan brukes til skøytebane om vinteren. Det blir lyssatte stier som fører deg til alle fasilitetene i boligparken.

Alle tegninger, perspektiver, skisser og modeller som er illustrert i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfang av selgers leveranse.

Landets rimeligste rente!

Vårt prosjekt har fått grønt lys fra Husbanken, og det betyr at vi kan tilby deg landets laveste rentesatser.

Pr. mai 2024, gir Husbanken deg en flytende rente på kun 4,55%! Til sammenligning ligger den gjeldende rentesatsen i vanlige banker nå på rundt 5,6%.