Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ny enebolig i flotte omgivelser

Øvre Glomset 34, 6260 Skodje
Pris fra
kr 6 700 000

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

127 m2

Gårdsnr.

509

Bruksnr.

40
Ben Giske
Salgskonsulent

SARA
Mesterhus Sara er en moderne enebolig med lyse, luftige rom og en svært funksjonell planløsning.
Mesterhus Sara er et spennende og moderne hus for en designbevisst familie. Fasaden har en kombinasjon av liggende trepanel, markerte hvite felt, store vinduer og glassrekkverk på balkongen, noe som gir huset særpreg og karakter. Eneboligen har et bruksareal på 140 m2, med alle hovedfunksjoner på øvre plan, samt fire soverom og bad i begge etasjer. Dette gjør huset til en attraktiv livsløpsbolig.
Siden boligen er tilpasset en skrå tomt har den inngang på øvre plan, og under et overbygg som også rommer en praktisk sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av sykler, ski, bildekk eller hageutstyr.
Når du trer inn i huset, kommer du først til gangen med inngang til et romslig soverom og et stort, åpent oppholdsrom med kombinert stue og kjøkken. Oppholdsrommet er praktisk innredet med spisesone, avslapningssone og egen kjøkkenavdeling, og de store vindusflatene gjør rommet lyst og luftig. I tillegg har du skyvedør ut til en stilig balkong, som inviterer til jevnlig bruk i sommermånedene. Fra det store fellesrommet er det også inngang til et romslig bad, med egen vaskeromavdeling avskjermet med skyvedør.
En trapp leder deg fra stuen og ned til underetasjen, som er et perfekt sted for barna å boltre seg. Her finner du også tre romslige soverom, samt en stor kjellerstue som passer godt også som tv-stue. Denne etasjen inneholder også et praktisk bad, og egen utgang til uteområdet. Balkongen i etasjen over sørger for tak over den trivelige uteplassen på grunnplanet. Boligen ligger i et område med vakker natur. Det er merkede turløyper i området og lett tilgang til sjø og fjell. For den som liker båtlivet er det lett tilgang til den lune Honningdalsvågen på Glomset.